Emma Toussain
Emma Toussain Reality 12 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

De Mol ontmaskerd? Twitteraars denken zeker te weten wie het is

Gisteravond was de zesde aflevering van Wie Is De Mol? te zien op tv en het was een echte lijdensweg. Letterlijk, want zo luid de naam van de aflevering. De overgebleven kandidaten gaan op een roadtrip door Zuid-Afrika en er gebeuren daar een aantal hele merkwaardige dingen. Maar er lijkt één kandidaat wel heel erg met hints te strooien naar de ultieme dubbelrol. Twitteraars weten het dan ook zeker.. dít is de Mol.

Wie Is De Mol? Twitteraars denken het zeker te weten

Gisteravond gingen de zes kandaten in twee groepen op roadtrip. De auto’s kwamen langs de mooiste plekken in Zuid-Afrika maar Anke, Soy, Daniel, Nabil, Ranomi en Jurre kunnen maar aan één ding denken: de onafgemaakte test, de opdrachten en waarom splitsen ze? Dan kunnen ze elkaar natuurlijk niet in de gaten houden. Soy, Anke en Daniël zitten samen in een groep en vinden het dan ook lastig om elkaar te vertrouwen. Toch lijkt het voor de kijkers thuis zo simpel, want Daniël lijkt ontzettend te seinen met zijn handen en armen. ‘MOL’ lijk je te kunnen lezen. Een duidelijke hint? Of toeval?

Kijkers denken in elk geval dat ze ‘m hebben gevonden:

Toch lijken zijn mol-acties wel heel erg obvious.. wat denk jij?

Nóg meer verdachten

Toch is Daniël niet de enige die opvalt. Ook Anke is aan het mollen.. of doet in elk geval bijzondere uitspraken.

Ook wilde zij tijdens de opdrachten haar kist eerst juist níet zien, maar later kwam ze daar toch op terug. Uiteindelijk heeft ze met het meenemen van haar kist er wel voor gezorgd dat er geld uít de pot gehaald werd. Anyway, we komen steeds dichter bij de finale.. dus we weten het over een aantal weken. Wie verdenk jij?

Emma’s Molumn #2: Ik zit er nu al naast, dus bij deze wat grappige tweets over de laatste aflevering