Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 23 mrt 2021
Leestijd: 1 minuut

Wow: deze TikTokker maakt emoji’s met haar kapsel en het is geweldig

De populaire app TikTok staat bekend om de meest creatieve challenges. Laatst schreven we al over de emoji make-upchallenge, waarbij mensen make-uplooks maken op basis van bekende emoji’s. Leuk natuurlijk, maar wij kwamen nu wel een hele creatieve TikTokker tegen. Laetitia maakt emoji’s met haar kapsel!

Hoe dat zit? We praten je bij.

Viral op TikTok

Laetitia KY is degene waar we het over hebben. Laetitia komt uit Ivoorkust in West-Afrika en is al vier jaar bezig met het recreëren van verschillende objecten met haar haar. In een interview met Buzzfeed vertelde de kunstenares (want zo kunnen we haar wel noemen) dat ze hier mee is begonnen nadat ze foto’s van Afrikaanse stamvrouwen had gezien. Ze kan werkelijk alles maken: van dieren tot hele krachtige statements.

Move over make-upchallenge

Op zowel Instagram als TikTok heeft Laetitia heel veel volgers. Grote kans dat je haar wel eens op TikTok voorbij hebt zien komen. Laetitia heeft namelijk haar eigen variant gemaakt op de populaire make-upchallenge, waarbij mensen make-uplooks maken met emoji’s als inspiratie.

Laetitia gebruikt emoji’s om daar creaties mee te maken met haar kapsel. In haar eerste video recreëerde ze vier emoji’s: het hartje, koptelefoon, waterpistool en de hand-emoji. Met meer dan 36 miljoen weergaven vroeg dit idee erom om viral te gaan. Tegenwoordig krijgt ze in de comments verzoekjes van emoji’s die ze na moet maken. En wat denk je? Het lukt haar allemaal!

@laetitiaky

What is your favorite so far ? Should i continue with this trend ? Lol #emojichallenge #hair

♬ Big League – O.T. Genasis