Demi Rutten
Demi Rutten Beauty en Style 23 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Be your sexy self: de Hunkemöller Fashion Show 2021 is vanavond en dit kun je verwachten

To be honest, de Hünkemoller fashion show is elke keer weer een boost voor ons zelfvertrouwen. Diversiteit, daar staat het merk voor en we love that. Door de huidige maatregelen is een live fashion show natuurlijk niet mogelijk, maar Hunkemöller zou Hunkemöller niet zijn als ze daar geen creatieve oplossing voor hadden. We vertellen je wat je kunt verwachten van de show van vanavond.

Bereid je maar vast voor op het besteden van je maandsalaris aan de nieuwe collectie.

Dit kun je verwachten van de Hunkemöller Fashion Show 2021

We weten niet van jou, maar wij houden van de fashion shows van Hunkemöller. Ze vertegenwoordigen elke afkomst, elk figuur en elke vrouw.

De Hunkemöller Fashion Show staat dit jaar in het teken van TIME TO BE SEEN. Daarmee wil het merk uitdragen dat vrouwen hun dromen mogen waarmaken en mogen zijn wie ze zijn.

Aangepaste show

Door de welbekende coronamaatregelen, is het logisch dat er dit jaar geen show kon plaatsvinden zoals altijd. Daarom is er een show opgenomen, zonder publiek, op een hele bijzondere manier.

Ze hebben er namelijk een soort artistieke film van gemaakt waarin we de prachtige modellen niet alleen over de catwalk zien lopen, maar ook zien dansen met elkaar. De opnames hiervoor waren in de Beurs Van Berlage in Amsterdam. Daarvan is ook een ‘Road to‘ gemaakt.

Collecties

In deze Hunkemöller Fashion Show kunnen we prachtige Premium lingerie verwachten, de nieuwe P.O.P. (Power of Positivity) collectie die gericht is op alles wat duurzaam en comfortabel is, de mooiste badmode en natuurlijk de sexy Private Collection.

Een leuke toevoeging aan deze fashion show is dat je, tijdens het kijken van de show, op de items kunt klikken die de modellen dragen en ze daardoor aan je wishlist kunt toevoegen. Zo kun je ze na de show direct bestellen. Hoe makkelijk is dat?

De Hunkemöller Fashion Show is op 23 maart te zien om 20:00 uur op de website van Hunkemöller.

Lees ook Waarom meiden die geen matchende lingeriesetjes dragen de allerleukste mensen zijn: