Redactie
Redactie Love & Seks 18 jul 2019
Leestijd: 3 minuten

Met deze 7 tips leer jij beffen als de allerbeste zodat ze nooit meer een ander wil

Bij een gezonde relatie hoort ook een gezond seksleven. Toch kan het soms lastig zijn om precies te achterhalen wat je bedpartner precies fijn vindt. Seksuele verlangens zijn enorm persoonlijk en niet iedereen vindt het even makkelijk om hierover te praten. Zeker als het om orale seks gaat, kan het lastig zijn om hierover te beginnen.

Vraag jij je weleens wat de vrouw waarbij je orale kunsten verricht er eigenlijk van vindt? Wij hebben zeven tips op een rijtje gezet waarmee je leert beffen als de allerbeste, zodat ze nooit meer iemand anders dan jij wil.

1. Gebruik je tong op de juiste manier

Er zijn simpel gezegd vier tongbewegingen die ertoe doen wanneer je een vrouw beft: van boven naar beneden, rondjes, van links naar rechts en een ‘pulserende’ beweging op één plek. Als je een (of meer) van deze bewegingen aanhoudt, is de kans groot dat ze tot een hoogtepunt komt. Onthoud wel dat variatie hierbij belangrijk is; probeer een vast patroon hoe dan ook te vermijden.

2. Werk van buiten naar binnen

Zoals je zelf vast weet, heeft het vrouwelijk orgasme vaak een aanloop nodig. Probeer daarom niet direct op de clitoris te duiken; dit heeft een omgekeerd effect, waarvan tongkramp weleens het gevolg kan zijn. Tease haar een beetje en werk zo je weg naar haar hoogtepunt. Wedden dat ze er met deze techniek binnen de kortste keren is?

3. Gebruik je handen

Tijdens het beffen een (of meer) vinger(s) naar binnen brengen, kan net dat beetje extra toevoegen. Zorg er dan wel voor dat je dit met beleid doet en het niet uit het niets komt. Let ook op met nagels: lange nagels zijn scherp en doen pijn. Het beste houd je je nagels kort.

4. De ene clitoris is de andere niet

Niet iedereen houdt van directe clitorale stimulatie. Het is een mega gevoelig plekje waar je het beste voorzichtig mee om kunt gaan, totdat je zeker weet dat het anders kan. Vraag je je af wat haar voorkeur is? Vraag het dan gewoon.

5. Wees enthousiast

Gebeft worden is nog tien keer leuker als degene die het doet het daadwerkelijk naar haar zin heeft. Doe gewoon lekker wat goed voelt, gebruik je hele tong, alleen het puntje of zelfs de zijkant als je daar zin in hebt. Het gaat om plezier hebben – zowel voor jou als voor je bedpartner.

6. Wees eerlijk

Als je je twijfels hebt over of je het goed doet en of je bedpartner het naar haar zin heeft, vraag het dan gewoon. Door om feedback te vragen weet je precies wat ze leuk vindt en wordt je er nóg beter in.

7. Als je moe wordt, wees dan creatief

Het is – uiteraard met overleg – helemaal oké om er eens een sekstoy bij te pakken tijdens het beffen. Het is een vermoeiende bezigheid, dus het is niet gek als je mond even een momentje rust nodig heeft. Dan kun je er bijvoorbeeld een speeltje bij pakken of je handen gebruiken.

Met deze tips word jij een koningin tussen de lakens en weet je zeker dat ze nooit meer een ander wil.
Dit vind je ook interessant:
6 x wat zo fijn is aan een relatie met een vrouw