Renée
Renée Beauty en Style 20 sep 2019
Leestijd: 3 minuten

Ik probeerde de best verkochte mascara ter wereld en OMG

Lees je Too Faced Better Than Sex mascara, dan denk je aan de best verkochte mascara ter wereld. Tenminste, als je een beautyfan bent. Maar hoe goed is deze mascara eigenlijk? Beautify’s Renée nam de proef op de som en vertelt je wat zij ervan vindt.

Als beautyliefhebber kon ik niks anders dan de best verkochte mascara ter wereld proberen. Dus toen ik de Too Faced Better Than Sex mascara tegenkwam in de Griekse Sephora pakte ik er meteen eentje om af te rekenen.

Gelukkig hoef jij niet helemaal naar Sephora af te reizen om de mascara in handen te krijgen. Verschillende Douglas filialen in Nederland verkopen het namelijk voor 23 euro. Kijk hier maar eens.

Rule #1 for seriously perfect lashes: ✨BETTER THAN SEX MASCARA ✨ Available at @blushbaroficial. #regram #betterthansex #toofaced

52.4k Likes, 158 Comments – Too Faced Cosmetics (@toofaced) on Instagram: “Rule #1 for seriously perfect lashes: ✨BETTER THAN SEX MASCARA ✨ Available at @blushbaroficial….”

Too Faced Better Than Sex mascara

Laten we eerst beginnen met wat je allemaal wil weten over de Too Faced Better Than Sex mascara. Het is namelijk nogal wat als je titelhouder van best verkochte mascara ter wereld bent.

Wat maakt dit product zo uniek? Dat het zo fantastisch is dat het beter dan seks is, aldus Too Faced. De formule maakt je wimpers dikker, langer en gekruld na één laagje mascara. Klinkt precies als iets wat de gemiddelde vrouw wil.

Wat vind ik ervan Too Faced Better Than Sex mascara?

Ik moet eerlijk zijn dat de verwachtingen echt super hoog zijn nadat ik verhalen over dit product las. Ik wil ook wel die verleidelijke wimpers die andere meiden van deze mascara krijgen. Tijd om het eens uit te proberen.

Wat opvalt is dat de mascaraborstel vrij lang is. Dat is voor mijn niet bepaald chill, want ik heb kleine ogen. Het aanbrengen moet ik daarom precies doen, maar desondanks brengt het super makkelijk aan.

De zandloper vorm van de borstel weet alle haartjes te bereiken en geeft inderdaad je binnen no time dikkere, langere en gekrulde wimpers. Ik krijg zelfs complimenten van collega’s over m’n wimpers. Score.

Ik heb foto’s gemaakt na één laagje mascara en voor mij is dat al genoeg drama voor overdag. Wil je meer dikte en volume? Dan kun je makkelijk meer lagen aanbrengen, zoals je op de foto van Too Faced ziet:

Het resultaat van Too Faced:
Too faced better than sex mascara

Mijn resultaat:
too faced better than sex mascara

Raad ik de Too Faced Better Than Sex mascara aan?

Ja! Oké, ik betaalde bij Sephora 28 euro voor de mascara en dat vind ik veel geld. Dus dat vind ik niet heel nice. Maar als ik een yolo bui zou hebben en willen investeren in een duurdere mascara, dan zou ik de Too Faced Better Than Sex mascara zeker kopen.

Na een dag zit de mascara nog netjes op m’n wimpers. Ook fijn: de wimpers zijn niet ingezakt, wat ik met menig andere mascara wel heb. Dus ondanks dat het niet waterproof is blijft het heel goed zitten, zelfs nu het buiten meer dan 30 graden is.

Als het prijskaartje je niet boeit is dit zeker een top mascara. Geef je liever wat minder uit? Dan kun je ook nog deze betaalbare mascara’s checken die ik heb getest.

En psst: geen één mascara is beter dan seks. Maar een leuk marketingtrucje is het wel van Too Faced. Want geef toe, ben jij ook niet meteen nieuwsgierig naar het product? Precies.