Emma Toussain
Emma Toussain Reizen 16 mei 2023
Leestijd: 1 minuut

Oh nee: Transavia annuleert wederom vluchten in juni, juli en augustus

Het is zo lekker: even een weekje naar de zon. Maar helaas is dat niet meer zo vanzelfsprekend.. Luchtvaartmaatschappij Transavia schrapt wederom vluchten. Het gaat om in totaal 331 vluchten, bijna alleen maar retourvluchten.

Shiiiit!

Transavia annuleert wederom vluchten

Als je vlucht in juni niet doorgaat, krijg je dat vandaag te horen van Transavia of van hun reisbureau. Goed nieuws: als je vlucht niet genoemd wordt, kan je wel wel gewoon vanuit gaan dat alles doorgaat. Wel kan het zo zijn dat vluchttijden veranderen, dus je moet wel goed opletten. Niet dat je straks een paar uur te laat op Schiphol komt.. dat is ook zonde.

Bekijk hier alle wijzigingen.

Het bedrijf heeft door verschillende oorzaken niet genoeg toestellen om alle vluchten uit te voeren die het gepland had. In mei schrapte de maatschappij ook al meer dan 40 vluchten, maar daar komen er in de volgende maanden dus nog meer dan 300 bij.

Op zoek naar een vakantiebestemming?

Oké, misschien dan maar heel even niet naar Spanje of Portugal. Wat dan wel? Je hoort het steeds vaker.. dat Albanië op de wishlist staat van vakantiegangers. Albanië? Jawel! Zelfs jonge mensen zijn er over te spreken. Waar komt deze populariteit opeens vandaan? Er zijn talloze redenen waarom het eigenlijk een hartstikke goed idee is om dit land te bezoeken tijdens je vakantie. We zetten een aantal redenen op een rij.

ZOOP reünie lijkt er nu écht te komen: alle oud-castleden gespot in Ouwehands Dierenpark Rhenen