Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Reizen 12 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Vakantiegevoel vanaf je bank? Zó reis je al chillend naar Venetië of New York

Thanks to corona kunnen we voorlopig niet op reis. Vervelend, maar zo’n vakantiegevoel kan je ook op een hele andere manier ervaren. Zo bestaan er zat Instagram-accounts waarbij je het gevoel krijgt op reis te zijn. Of wat dacht je van reizen naar Venetië of New York, gewoon vanaf je bank.

Hoe? Dat vertellen we je natuurlijk maar al te graag.

Vakantiegevoel vanaf de bank

Tuurlijk waren we allemaal het liefst op een zonnige of toffe bestemming tijdens komend Valentijnsweekend. Dat zit er helaas niet in, maar dat neemt niet weg dat je wél een romantisch vakantiegevoel kan krijgen terwijl je thuis zit.

Hoe dat eruitziet? Via Tiqets worden gratis(!) online experiences aangeboden. Je kan met liefdesverhalen horen van een gondelier in Ventië, terwijl je in een van de 177 Venetiaanse kanalen vaart. Klinkt dat romantisch, of klinkt dat romantisch?

Als Venetië niks voor jou of jullie is, kan je ook uit andere experiences kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld ook kiezen om vanaf je bank in New York te wandelen en de geheimen van de liefde te ontdekken. In totaal zijn er vijf experiences, dus er zit gegarandeerd iets tussen.

De keuze is aan jou

Dat je je niet hoeft te vervelen dit weekend, is een ding dat zeker is. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen wat de bestemming wordt. Zo kan je virtueel wandelen door de gangen van Europa’s meest romantische zomerpaleis: het Palacio da Pena in Portugal.

Liever meer te weten komen over de leukste dieren ever, pinguïns? Dan moet je in het Aquarium of the Pacific zijn! Of altijd al willen weten hoe het zat tussen Dalí en zijn muze Gala? het verhaal gaat dat hij zonder haar nooit geworden dat hij nu is.

Als je geniet van andere liefdesverhalen, is de NY Love Stories ook iets voor je. Luister vanaf het One World Observatory (waar je over de stad uit kan kijken) naar NY Love Stories. We weten niet van jou, maar deze gratis, exclusieve culturele experiences zijn precies wat we nodig hebben these days.