Omani McDaniels
Omani McDaniels Nieuws 11 aug 2017
Leestijd: 2 minuten

Van deze 6 type mannen in bed herkent élke vrouw er minimaal één

Als vrouw krijg je te maken met veel verschillende soorten mannen. Je hebt verscheidene types waar je op kunt vallen. Maar hun uiterlijke verschijning en hun houding staan niet altijd gelijk aan wie zij in bed zijn. In bed heb je namelijk ook verschillende types. En wij willen graag een aantal met jullie delen.

1. De romanticus

Deze man wil jou verleiden. Hij zal zijn best doen om een romantische sfeer te creëren om jou helemaal op je gemak te laten voelen. Dit gedrag voert hij door tussen de lakens, waar hij ervoor zorgt dat jij je een prinsesje voelt. En zorgt dat jij (meerdere keren) klaarkomt, voordat hij aan zichzelf denkt.

2. Het konijn

Konijntjes zijn lief en leuk en zacht en whatever. Maar niet in bed. Nóóit in bed. Het konijn is een type man dat hard-hijgend met snelle, harde stoten zichzelf probeert te plezieren. Hij heeft weinig oog voor jouw behoeftes en van afwisseling heeft hij nog nooit gehoord. Zijn ritme past goed bij een hardcore nummer. Nee, dank je.

3. De dirty talker

Deze man vindt het super geil om vies tegen je te praten. Tijdens alle verschillende standjes wil hij van jou horen wat je ervan vindt. Niet de volledige waarheid natuurlijk, maar de geile versie. De versie waarbij jij zegt dat je nog nooit zo’n geweldige lover hebt meegemaakt. Binnen deze types zijn varianten. Een beetje dirty talk kan heel leuk zijn, maar te veel slap geouwehoer is weer minder.

De acrobaat

Deze man heeft hoogstwaarschijnlijk te veel porno gekeken. Of juist de perfecte hoeveelheid, het is maar hoe je het bekijkt. Deze man probeert jou in de meest bizarre posities te krijgen. En die zijn niet altijd even comfortabel, maar je kunt erop rekenen dat het niet snel zal vervelen.

5. De egoïst

Deze man denkt nog steeds dat het vrouwelijke orgasme een mythe is. Dump hem. Nu.

6. De stier

Deze man probeert iets te bewijzen. Hij is dominant, sterk en ruig in bed. Grote kans dat hij je graag optilt en passievol tegen muren duwt. Dit zijn de types die grommen in je oor. Er is weinig sprake van tedere momentjes, maar je hebt verder weinig te klagen.

Dit waren een aantal voorbeelden van de verschillende types die op deze aardbol rondbanjeren. Als je geluk hebt, heb je een combinatie van de goede. Als je pech hebt, heb je een combinatie van de slechte. Maar jullie zijn slim genoeg om daar geen genoegen mee te nemen.

LEES OOK: Twentysomething? Dít is het beste tijdstip om seks te hebben