Redactie
Redactie Love & Seks 14 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

5 verschillen tussen jongens en echte mannen

Je werd gek van alle Tinder-date types die uiteindelijk toch voor zichzelf wilden gaan. Hun ego was zo groot dat ze je zonder pardon aan de kant schoven. Het wordt tijd om een echte vent te daten want zij kunnen je op dit moment veel meer bieden dan een onvolwassen jongen.

Daten met jongens of een echte man is een wereld van verschil. Als je eindelijk de ware ontmoet hoop je natuurlijk dat het een man van die laatste categorie is en dit zijn de redenen waarom.

1. Echte mannen gaan een goed gesprek niet uit de weg

Praten is binnen een relatie misschien wel het belangrijkste om samen gelukkig te zijn én te blijven. Als jullie goed met elkaar communiceren weten jullie waar de ander mee zit en dat zorgt voor een veel sterkere band.

Echte mannen weten wel hoe ze moeten blijven praten met hun vrouw en dat is precies wat jij nodig hebt. Jongens zijn vooral bezig met zichzelf en dat is prima als jij geen relatie wil maar als je op zoek bent naar wat serieus kun je dat beter links laten liggen.

2. Echte mannen denken serieus na over de toekomst

Als je een echte vent aan de haak hebt geslagen die volledig voor jullie relatie gaat denkt hij ook serieus na over de toekomst. Hij ziet die samen met jou en dat is toch wat elke vrouw wil.

Hij kan in geuren en kleuren vertellen hoe graag hij de rest van zijn leven met jou wil spenderen. Geloof maar niet dat jongetjes daar nu al zo mee bezig zijn.

3. Echte mannen kunnen volwassen omgaan met een ruzie

In elke relatie heb je wel eens een woordenwisseling en dat is helemaal niet raar. Het gaat om de manier waarop je dat oplost. Als volwassenen.

Dat lukt prima met een echte man maar is al een stuk lastiger met een jongetje (die maar wat graag zijn gelijk krijgt).

4. Echte mannen zijn op zoek naar een serieuze relatie

Als je aan het daten bent met een jongetje kan het zomaar zijn dat hij je ineens links laat liggen. Hij is nog jong en wil wat. Jij daarentegen bent op zoek naar een vaste relatie en kunt daarom maar beter voor een echte man gaat. Hij is namelijk wel op zoek naar iets serieus.

5. Echte mannen zijn niet bezig met hun ego

Wij worden maar wát moe van jongetjes met een groot ego. Echte mannen zijn daar niet zo mee bezig. Die fase zijn ze al lang gepasseerd en daar worden wij in ieder geval heel gelukkig van.

Lees ook: Waarom gaan mannen vreemd? 14 mannen vertellen het je