Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 15 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Victoria Secret make-up gaat viraal op TikTok en dit is waarom

Nu de Victoria Secret Show terugkomt lijken veel vrouwen op social media terug te kijken op de iconische shows die ze altijd gegeven hebben. Victoria Secret-modellen waren vroeger namelijk hét grote voorbeeld voor veel vrouwen. Hun haar en make-up zat namelijk op magische wijze altijd perfect en wij kijken er dan ook niet van op dat op TikTok Victoria Secret make-up nu weer compleet viraal gaat.

Dit wil je proberen!

Make-uptrends

Social media staat compleet vol met video’s over de meest prachtige make-uptrends en hacks. Zo waren TikTok-gebruikers onlangs nog compleet obsessed met zwarte blush en ook de ‘cold girl’ make-uptrend was een echte hit op social media.

Nu krijgen we altijd in het begin van het jaar een voorspelling van welke make-uptrends we het meeste gaan zien en in 2023 zijn dat deze 9 make-uptrends. Maar het blijkt dat er altijd ruimte is voor een nieuwe trend, want vrouwen gaan op dit moment helemaal los over Victoria Secret make-up.

Victoria Secret make-up

Misschien is het je wel eens opgevallen: de modellen van Victoria Secret zagen er tijdens de shows altijd flawless uit. Wij vinden het dan ook niet gek dat vrouwen op TikTok deze make-uplooks nu masaal proberen na te maken. Dit doen ze door veelal liquid contour-producten te gebruiken, blush aan te brengen op hun wangen, hun gezicht hier en daar op te lichten met een concealer en subtiele tinten aan te brengen op zowel hun oogleden als hun lippen.

In de video’s laten vrouwen ook weten dat ze nooit meer terug willen naar hun oude make-uproutine na het doen van Victoria Secret make-up. Het ziet er namelijk ontzettend natuurlijk, maar prachtig uit.

@0emmamac

Does anyone else think this sound is SO creepy

♬ original sound – Romaneinnc

Reacties

In de reacties onder deze video’s laten vrouwen ook massaal weten dat ze obsessed zijn. Zo schrijft een kijker:“It’s VS makeup or no makeup for me lol.” Andere kijkers schrijven: “When this make up is trending now but i’ve been doing it since like 2014 😭😭”, “The only makeup I do” en “I did my makeup like that today.”

Echt waar: Vrouwen zijn gelukkiger met een minder knappe vent