Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 15 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Kan je niet liegen? Dan heb je vast één van deze vier sterrenbeelden

Liegen is een vak apart. Het kan af en toe écht heel handig zijn, maar sommige mensen zijn er gewoon niet voor gemaakt. Voor die personen voelt liegen dan ook echt als onmogelijk. Je weet van tevoren al dat je uiteindelijk toch wel de waarheid gaat vertellen of dat de mensen om je heen erachter komen… Tsja, het is helemaal niet gek als je één van deze vier sterrenbeelden hebt.

Pokerface – wat is dat?!

Vier sterrenbeelden die niet kunnen liegen

We hebben het dan over de sterrenbeelden: Ram, Kreeft, Maagd en Boogschutter.

1. Ram – té impulsief om te kunnen liegen

Een impulsieve Ram gooit altijd alles er meteen uit, zonder erbij na te denken. Tsja, liegen is dan lastig om voor elkaar te krijgen. Het plannen, bedenken en je houden aan je leugen is dan erg lastig. Een Ram zegt alles wat hij/zij denk en houdt de consequenties daarbij niet in gedachten. Daar dealen we later wel mee, toch Ram?

2. Kreeft – liegen gaat gegarandeerd fout

Emoties spelen een té grote rol voor een Kreeft om te kunnen liegen. Het is gewoon niet mogelijk voor hun, als ze iets willen verzwijgen kunnen ze het beste het onderwerp helemaal niet aan bod laten komen. Anders gaat het gegarandeerd fout. Je kunt de waarheid simpelweg in de ogen van dit sterrenbeeld lezen.

Daarnaast willen Kreeften helemaal niet liegen, waarom zou je iets verzwijgen als je ook gewoon de waarheid kan vertellen?

3. Maagd – waarom zou je ook

Een Maagd is de beste leugenaar uit dit rijtje, maar dat zegt helemaal niks. Een Maagd weet überhaubt helemaal niet waarom je zou liegen. De waarheid is altijd beter, toch Maagd?! Als ze wel liegen, dan hebben ze de neiging om té goed hun best te doen. Waardoor het eigenlijk alweer obvious is dat dit een leugen is.

4. Boogschutter – *whoops*

Ken je die mensen die altijd té veel informatie delen? Dat zijn waarschijnlijk allemaal Boogschutters. Whoops, tjs te laat. De waarheid ligt nu alweer op tafel. Boogschutters zijn echt de eerlijkste mensen die je tegen zult komen. Je kunt erop vertrouwen dat dit sterrenbeeld je altijd de waarheid vertelt, of je nu wilt of niet.

Lees ook: Zal deze week positief of negatief verlopen? Je leest het in de weekhoroscoop van week 51