Redactie
Redactie Love & Seks 14 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Wil je weten: doe de quiz en kom erachter hoe lang jij nog single bent

Je hebt er natuurlijk niet om gevraagd (of juist wel als je net een relatie hebt verbroken) maar jij bent single. Soms met alle plezier, soms met een beetje verdriet. Gelukkig weet je na het maken van deze quiz hoe lang dat ongeveer nog gaat duren. Of dat het helemaal hopeloos is en je eindig met twintig katten in je huis? Ook leuk.

Ben jij single and ready to mingle? Het enige wat je dan nog nodig hebt is een partner. Of een date überhaupt. Doe de quiz om erachter te komen hoe lang je nog als vrijgezel door het leven gaat.

Doe de quiz en kom erachter hoe lang je nog single bent

Single zijn kan heel fijn zijn want je hebt nul verantwoordelijkheden en je kunt elke dag afspreken met vriendinnen. Toch ben je ergens wel benieuwd wanneer de ware bij jou op de stoep staat. Als je deze quiz maakt weet je in ieder geval waar je je op moet voorbereiden.

Als jij als kattenvrouwtje eindigt mag je eigenlijk hartstikke blij zijn want wie wil er nou niet tussen twintig pluizige katjes wonen die elk moment met je willen knuffelen.

Een single zijn is af en toe ook heerlijk. Denk bijvoorbeeld eens aan het samen slapen – dat is toch één groot drama?! Oké oké, knuffelen is fijn, iemand die je even snel opwarmt ook en een avondkus op je voorhoofd mag er ook wel wezen. Toch zijn er genoeg dingen die we vreselijk vinden aan samen slapen met een partner. Hier lees je alle herkenbare redenen.

Of staat jouw ware morgen op de stoep? Misschien is hij wel een dokter. In dat geval heb jij geluk want hier vind je 6 redenen waarom het zo fantastisch is om te daten met een dokter. Zeg maar dag tegen je single leven.

Lees ook: Doe de quiz en kom erachter wat voor dating type jij bent.