Steffi Rijnders
Steffi Rijnders TikTok 12 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze nieuwe vintage kledingwinkel in Amsterdam gaat viral op TikTok

Yes! Er is weer een nieuw hotspot om aan ons lijstje van favoriete vintagewinkels toe te voegen. Want deze vintagewinkel in Amsterdam is pas drie dagen open en gaat nu al helemaal viral op TikTok. Van cute topjes, tot stapels vintage Levi’s, college sweaters, Carhartt jasjes en Ralph Lauren truien, deze winkel heeft een mega groot aanbod aan de beste pareltjes. Dat klinkt dus veel belovend!

Vintage Fabrik

Nu sta je waarschijnlijk te springen om de naam van deze winkel en ja dat snappen wij maar al te goed. Deze (nu nog) hidden gem heet Vintage Fabrik en is te vinden op de Kalverstraat, nummer 182. Naast dat er mega leuke items te vinden zijn bij Vintage Fabrik, is de winkel ook nog eens super leuk ingericht. De winkel speelt niet alleen kwa kleding maar ook met de inrichting in op de laatste trends. Zo hangen er allemaal droogbloemen en casettebandjes aan de muur en heeft Vintage Fabrik een beetje de look en feel van Brandy Melville overgenomen. De winkel heeft meerdere locaties over heel Europa, geen wonder dus dat zij helemaal viral gaan op TikTok.

@m.1245_

#fyp zoveel leuke dingen!?

♬ original sound – ur mom

De kleding

Op TikTok gaan de comments onder de video al helemaal los. Zo valt er te lezen: ‘Brandy Melville dupeee’, ook taggen veel mensen hun vrienden/ vriendinnen met: “We moeten hier echt heen gaan.” Naast dat de kleding die zij verkopen helemaal te gek is, zijn wij ook erg benieuwd naar de prijzen. Vintage Fabrik verkoopt hun kleding ook online, wat het iets makkelijker maakt om de prijzen te checken.

Zo zijn vintage Levi’s jeans rond de 40 euro, college sweaters rond de 30 en t-shirts van merkjes als Raulph Lauren zijn rond de 20 euro. Voor tweedehandskleding is dit dus misschien iets aan de prijzige kant, maar als je deze winkel bezoekt is er wel een grote kans dat je met amazing items de deur uitloopt.

Zin in de zomer? Dit zijn de hotspots van Noordwijk aan Zee