Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 8 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze virale make-uptrend laat zien hoe je je ogen verschillende vormen kunt geven

We wisten al dat je veel met make-up kunt, maar deze nieuwe make-uptrend laat zelfs ons twee keer kijken. Of drie. Er gaat op dit moment een make-uptrend viraal op TikTok die laat zien hoe je je ogen met make-up verschillende vormen kunt geven en het is ontzettend makkelijk. Wij vertellen je precies hoe het zit.

Heb jij dit al een keer geprobeerd?

De vorm van je ogen veranderen

Er is ontzettend veel wat je kan doen met make-up. Zo weten we door TikTok al hoe we elke dag een nieuwe kleur eyeliner kunnen rocken en zorgt deze geniale make-uphack ervoor dat je van je wallen afkomt. Een van de make-uptrends die het afgelopen jaar vooral populair was is het gebruik van eyeliner op verschillende manieren. Zo zagen we ‘siren Eyes’ al compleet viraal gaan op TikTok en nu is het de beurt aan ‘doe eyes’.

Tutorials van ‘siren eyes’ vs. ‘doe eyes’ zijn op dit moment ontzettend populair. Beiden technieken laten namelijk zien hoe je met make-up de vorm van je ogen kunt veranderen. Zo zorgt de make-uptrend ‘siren eyes’ ervoor dat je ogen er ontzettend sexy uitzien, terwijl ‘doe eyes’ je ogen juist een lieve uitstraling geven. Voor welke look kies jij?

TikTok

Natuurlijk staat TikTok vol met video’s waarin beiden looks worden gemaakt. Zo laat make-upartiest Hayley Bui – @hayleybuix – in haar TikTok-video zien hoe je beide looks zelf kunt maken. Voor de ‘doe eyes’-look brengt ze een iets wat ronde eyeliner aan met een wing en maakt ze haar onderste waterlijn wit. Ook brengt ze wat highlighter aan in de binnenste hoek van haar oog.

Voor de ‘siren eyes’-look brengt ze juist een strakke eyeliner aan op haar oog en brengt ze ook eyeliner aan in haar binnenste ooghoek. Vervolgens brengt ze mascara aan en maakt ze de look af met wat highlighter op haar ooglid. Aan het eind van de video laat Hayley de twee verschillende looks naast elkaar zien en dan is goed het verschil tussen de twee te zien.

@hayleybuix Doe vs siren eyes #makeuptransformation #sireneyes #doeeyes #eyelinerhack ♬ original sound – Carly

De bizarre Netflix-serie Behind Her Eyes is je nieuwe verslaving