Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 18 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze geniale make-up hack helpt je om van je wallen af te komen en geeft je een ‘perfecte finish’

Wallen zijn erg moeilijk om te behandelen (hoi genen), maar ook om te bedekken. We vertrouwen op onze make-up om donkere kringen te verbergen en gelukkig zijn er een genoeg goede concealers op de markt om dit voor elkaar te krijgen. TikTokkers hebben een nieuwe hack gevonden om je wallen weg te werken.

TikTok-hack om van donkere kringen af te komen

TikTok is de perfect plek voor hacks en niet alleen maar make-uphacks. Van hoe je de perfecte eyeliner kan aanbrengen tot de perfecte blow-out creëren met alleen maar een t-shirt! Het heeft ons afgelopen jaar veel geleerd. Nu hebben ze de beste manier gevonden om die donkere kringen te bedekken. TikTokker @avonnasunshine laat in een van haar video’s zien hoe ze de hack van de make-up artiest van Kylie Jenner gebruikt om van haar donkere kringen af te komen.

@avonnasunshine

What do you think? #makeuphack#lovegrows#makeup

♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) – Edison Lighthouse

TikTok gaat los over deze nieuwe blush-hack om van de donkere kringen af te komen. Avonna legt in haar TikTok video uit dat de hack is geïnspireerd door Kylie Jenner. “Ik ben altijd dol op de manier waarop Kylie’s onderoog is ingesteld, en ik hoor dat haar visagist een roze poeder gebruikt om die look te bereiken”, zegt ze.

Hoe werkt het?

Ze heeft de hack al aan een kant van haar gezicht geprobeerd en laat vervolgens zien hoe ze dat heeft gedaan. “Ik heb het aan deze kant al gedaan, en je ziet hoe je de overgang tussen alles niet ziet, terwijl je aan de andere kant mijn concealer ziet, waar mijn blush is, waar mijn contour is.”

Ze maakt de look af door een beautyblender in blush te dopen en vervolgens ook in haar E.L.F. Halo Setting Powder. “Het is al een beetje roze”, zegt ze over de settingpoeder, “maar ik ben bruin, dus ik zal de kleur moeten versterken.”

Ze brengt de beautyblender aan onder haar ogen en het resultaat is gelijk te zien. “Je kunt zien hoe het de make-up mooi in elkaar overloopt en je ziet de wallen zijn mooi weggewerkt!”

Wij gaan deze hack zeker uitproberen, weg met donkere kringen!

TikTok-trend: we gaan de ‘clean’ make-up look overal zien dit jaar