Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Koopjes en budgethacks 29 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit voetmassage apparaat van Lidl is alles wat je nodig hebt tijdens het kijken van je favoriete programma

We kennen allemaal de voetenwarmer. Toen de dagen kouder werden, werd dit apparaat steeds populairder. Maar wat als we je vertellen dat er een variant is die ook nog eens je voeten masseert? Jep, bij de Lidl koop je nu een verwarmd voetmassage apparaat en dat is alles wat we deze winter nodig hebben.

Na een lange dag werken, een avondje stappen of een flinke wandeling zijn onze tedere voetjes wel toe aan een kleine massage. Wie nu altijd zijn of haar lover de klus laat klaren, is gezegend met een dit heerlijke apparaat van Lidl. Of beter nog: de masserende lover is er vooral bij gebaat.

Voetmassage apparaat van Lidl

Zie het even voor je: je zet een nieuwe aflevering van Winter Vol Liefde op en terwijl je Guido ziet ploeteren door het koude Lapland, worden jouw voeten gemasseerd in een verwarmd apparaat. Nu nog een warme chocomel erbij en je hebt de avond van je leven.

Het voetmassage apparaat van Lidl beschikt over een krachtige Shiatsu-massagefunctie en doet aan voetreflexmassage om de bloedsomloop te stimuleren. Dit is nog lang niet alles, want er zijn twee selecteerbare massagerichtingen, die acht roterende massagekoppen aansturen voor een optimaal gevoel. Tot slot kan het apparaat ook nog verwarmd worden tot maximaal 29 graden. Zeg dus maar dag tegen koude voeten deze winter.

voetmassageapparaat
Lidl

Good to know: de voetenwarmer kan van het voetmassage apparaat afgeritst worden, waardoor het apparaat ook te gebruiken is voor rug- en nekmassages. Lekker multifuntioneel, dus. 

Je shopt het apparaat nu met flinke korting, waardoor je er nog maar dertig euro voor betaalt.

SILVERCREST® PERSONAL CARE Voetmassage apparaat – €29,99

voetmassage apparaat Lidl
Lidl

Meer koopjes jagen bij Lidl? Dan wil je ook even naar deze dupe van een Dyson stofzuiger kijken, waar het internet razend enthousiast over is. Of wat dacht van je Le Creaset look-a-likes voor een fijn prijsje?