Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 2 mei 2019
Leestijd: 4 minuten

Volgens je horoscoop is dit de reden dat je gedumpt wordt

Het overkomt ons bijna allemaal wel eens, een relatie of leuke scharrel die geen stand houdt. En je gaat toch aan jezelf twijfelen, want was je dan écht zo vervelend? Volgens je horoscoop is dit de reden en wie weet kun je er in het vervolg een beetje opletten:

Ram (21 maart-19 april)

Een Ram is onafhankelijk, maar ook veel op zichzelf gericht. Op het eerste gezicht zijn Ram-vrouwen één en al schattigheid maar dat verandert later in de relatie. Vooral je impulsiviteit maakt hem gek als hij een compromis met je wilt sluiten. Hij kan het gevoel hebben dat je overal en nergens bent, behalve met hem.

Stier (2 april-20 mei)

Een Stier is ontzettend koppig waardoor je vaak onnodig lang wrok houdt tegenover je lover. Dit kan ertoe leiden dat als hij zelfs op elke manier excuses heeft gemaakt, jij gewoon boos blijft, zolang als je wil. Dit kan voor hem ontzettend vermoeiend zijn.

Tweelingen (21 mei-20 juni)

Tweelingen zijn ontzettende vrije geesten waardoor ze zich nooit laten vastpinnen. Ook niet in een relatie. Je zult geneigd zijn om nog te flirten met andere mannen. Misschien zelfs waar hij bij is. Een man heeft daardoor het gevoel dat je niet monogaam kunt zijn in een relatie en altijd het rondfladderende vlindertje zult blijven.

Kreeft (21 juni-21 juli)

Kreeft-vrouwen zijn onafhankelijk en kunnen goed alleen zijn. Maar als je dan een relatie in gaat kun je je´plakkerige´ kant snel tonen. Hoe langer je met iemand bent, hoe meer je van diegene gaat houden en hoe meer je gaat ´plakken´. Hierdoor voelt hij zich snel benauwd en wil dan nog wel eens wegrennen.

Leeuw (23 juli-22 augustus)

De Leeuw is de meest loyale vrouw die een man zich kan wensen. Maar je grote ego en ijdelheid kan een succesvolle relatie nog wel eens in de weg zitten. Je wilt altijd gelijk hebben in een discussie. Hier haal je namelijk voldoening uit. Voor je lover kan dat héél vermoeiend zijn.

Maagd (23 augustus-22 september)

De Maagd is analyserend en sceptisch en dat is een gevaarlijke combinatie. Je analyseert niet alleen je eigen gevoelens om deze vervolgens in twijfel te trekken, maar dat doe je ook bij je partner. Er hoeft maar iets ´negatiefs´ uit je analyse te komen en je gelooft dat de relatie onmogelijk is terwijl dat vaak niet waar is. Zielig voor de man in kwestie waardoor hij dan liever de benen neemt.

Weegschaal (23 september-22 oktober)

De Weegschaal is het meest idealistische teken. Je bent geneigd om iemand te ´fiksen´ want dit zie je als een uitdaging. En je hoopt daarmee dat je partner perfect wordt voor jou en jij je goed voelt over jezelf. In werkelijkheid wil je lover helemaal niet ´gefikst´ worden.

Schorpioen (23 oktober-21 november)

Schorpioenen zijn loyaal en passioneel wat eigenlijk een perfecte combinatie is in een relatie. Je geeft jezelf geestelijk en lichamelijk helemaal. Maar je kunt snel obsessief en jaloers worden. Je wilt het liefst totale controle hebben over hem. Dit kan voor hem verstikkend voelen en zelfs beangstigend.

Boogschutter (22 november-21 december)

De Boogschutter is het meest avontuurlijk en vrije teken van de dierenriem. Je bent gék op opwinding en je wilt continu worden geprikkeld. Maar hierdoor heb je hoge verwachtingen van je partner die vaak onrealistisch zijn. Daarom voelt hij zich al snel niet goed genoeg en vertrekt hij.

Steenbok (22 december-19 januari)

De Steenbok heeft moeite om iemand te vertrouwen. Een man moet eerst je vertrouwen winnen voordat hij écht een kijkje in je leven mag nemen. Daarnaast moet hij erg gemotiveerd en sterk zijn om deze proefperiode door te komen. Helaas heeft een man in het begin niet altijd zin om zich continu te bewijzen aan je.

Waterman (20 januari-18 februari)

Watermannen zijn geestig en slim. Je bent niet bang om te zeggen wat je denkt. Helaas zeg je áltijd wat je denkt waardoor je iets te heftig kan overkomen. Een man kan het vervelend vinden dat je altijd maar je mening over alles wil uitspreken.

Vissen (19 februari-20 maart)

Vissen zijn één van de meest emotionele tekens. Het kan voor een man lastig zijn om met je te daten omdat je vaak nog met je hoofd bij je ex of een andere dierbare liefde zit. Soms probeer je die verlangens en fantasieën uit het verleden op hem te projecteren. Hierdoor kan hij denken dat je hem niet écht wilt.

LEES OOK: Mommies to be: Volgens je horoscoop word jij dit type moeder

Your Tango