Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 8 jan 2016
Leestijd: 2 minuten

Waarom we intelligente mannen zo ongelooflijk aantrekkelijk vinden

Toegegeven, een wasbordje kan best aantrekkelijk zijn. Of de blik in zijn ogen, waar hij je spontaan mee lijkt uit te kleden. Maar een slimme man is toch het hotst. Waarom vallen vrouwen als een blok voor intelligente mannen?

Ze hebben zelfvertrouwen

Ze weten altijd alles van het nieuws en lijken alles te snappen van de wereld. Dat maakt hen gruwelijk aantrekklijk. Ze hebben bovendien mensenkennis. Daarom zijn ze bepaald niet onzeker. En dat zelfvertrouwen maakt jou he-le-maal gek.

Ze zijn grappig

Wie écht grappig wil zijn, heeft daar een dosis intelligentie voor nodig. Je moet namelijk niet alleen een gevatte opmerking kunnen verzinnen, maar ‘m ook op het juiste moment zeggen. Dat vraagt om gevoel voor timing. Zowel mannen als vrouwen vinden humor belangrijk in een ander. Want je wilt natuurlijk wel een relatie waarin je met elkaar kunt lachen. En elkaar een beetje plagen werkt net als flirten: je wilt elkaar alleen maar meer.

Ze zijn in voor een goed gesprek

Op niveau. Met een intelligente man heb je nooit het idee dat je ergens niet met hem over kan praten. Wat ook prettig is, hij kan beter over zijn gevoelens en emoties spreken dan mannen die minder intelligent zijn.

Ze hebben een hoger libido

Dat blijkt uit onderzoek van Lovehoney, een sextoy winkel. Althans, het blijkt dat de intelligenste mensen de meeste seksspeeltjes kopen. Misschien kun je hem eens laten zien hoe leuk het is met een echte vrouw in de slaapkamer?

Ze kunnen je helpen

Met situaties en adviezen. Intelligente mannen komen altijd weer met creatieve oplossingen. Of het nou gaat om een onenigheidje met je moeder of een vriendin of dat het gaat hoe om hoe je een project op je werk het best kunt aanpakken, een slimme man heeft altijd weer een verfrissende kijk op de zaken.

Nee, een intelligente man kun je maar beter niet laten lopen.

LEES OOK: Waarom familyguys de állerbeste lovers zijn