Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Gezondheid 9 jan 2016
Leestijd: 2 minuten

Deze 5 mannen passen het allerbeste bij de Steenbok vrouw

De Steenbok vrouw is ambitieus, gedisciplineerd, grappig, verstandig, en een beetje gereserveerd van aard. Eigenschappen die bepalend zijn voor wie jij bent én ook voor welke man het beste bij jou past:

De Vissen-man

Jij als Steenbok vrouw hebt iemand nodig om voor te zorgen. Je vindt het héérlijk om je om een ander te bekommeren. De Vissen-man vindt het heerlijk om verzorgd te worden. Jullie bezitten beiden over een beschermend karakter waardoor jullie in een relatie ontzettend meelevend zijn. Een man die je áltijd zal proberen te begrijpen en zich makkelijk kan verplaatsen in jou. Wees hier zuinig op want alleen de Vissen-man heeft deze karaktereigenschap.

De Kreeft-man

Jullie zijn tegenpolen qua karakter. Maar tegelijkertijd hebben jullie behoefte aan eenzelfde soort leven. Jullie hebben allebei behoefte aan veiligheid en stabiliteit. Deze man wil niets liever dan een gezin stichten met jou en is alles behalve bang om zich te binden. De liefde voor een familieleven hebben jullie allebei. Met deze man kan je avonden lang op de bank hangen. Een échte family guy.

De Maagd-man

Deze man begrijpt als geen ander jouw verstandige en georganiseerde karakter, hij is namelijk zelf ook zo. Avontuur vinden jullie allebei leuk zolang er maar geen grote verrassingen zijn. Als jullie op reis gaan organiseren jullie dat tot in de puntjes. Deze man zal zich áltijd aan zijn woord houden en zal nooit een afspraak afzeggen. Een man waar je nooit vraagtekens bij hoeft te zetten omdat hij écht doet wat hij zegt.

De Schorpioen-man

Jullie zijn allebei complex, en juist daarom passen jullie zo goed bij elkaar. Hij begrijpt jouw struggles door zijn eigen emotionele aard en jij kan hem helpen om situaties te relativeren. Niet alleen emotioneel gezien zijn jullie yin en yang maar ook in bed. Hij laat je een passie voelen die alleen hij kan én dit zal altijd zo blijven.

De Stier-man

Deze man is net zo ambitieus als jij bent. Jullie zijn allebei carrièregericht en álles doen om verzekerd te zijn van een mooie toekomst. Jullie houden van mooie dingen en hij zal je uitgave aan een dure tas dan ook als geen ander begrijpen. Jullie geloven niet in perfectie. Toch zal de omgeving jullie zien als Bonnie & Clyde. Waar hij is ben jij en waar jij bent is hij.

LEES OOK: Dit is wat je sterrenbeeld zegt over hoe je date