Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 28 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Boeken maar! Dit fantastische waterpark in Dubai wordt de grootste ter wereld

Weet je nog niet helemaal wat de bestemming van je volgende vakantie wordt? Wij hebben een goede tip voor jou en je vriendinnen: ga naar Dubai. Hier vind je binnenkort het grootste waterpark ter wereld en die stelt niet teleur.

Denk aan mega lange glijbanen, een park ter grootte van de Efteling en heerlijk weer het hele jaar door. In dit waterpark hebben jullie gegarandeerd dagenlang waterpret.

Het grootste waterpark ter wereld

Wat is er leuker dan met al je vriendinnen een waterpark bezoeken? Vanaf 2020 vind je in Dubai het grootste waterpark ter wereld en hier wil je heen. Het waterparadijs wordt gebouwd op het terrein van Atlantis Aquaventure, wat nu al een enorm waterpark is. Maar de mensen in Dubai willen alles groot, groter, grootst hebben en dus gaan ze met het park een nieuw record verbreken.

Nieuwe attracties

Het park krijgt een toren van maar liefst 35 meter hoog waar twaalf waterattracties in gebouwd worden. Een van die glijbanen genaamd Mammouth Blast wordt 449 meter lang waardoor het een van de langste glijbanen ter wereld wordt. Met een mega snelheid ga je door deze glijbanen heen en geregeld kom je door scherpe bochten, vrije vallen en nieuwe hoogtes. Dat belooft wat.

Voor de waaghalzen onder ons is er ook nog een vrije val in het waterpark van maar liefst 34 meter hoog. Jij en nog 31 andere vriendinnen kunnen hier naast elkaar een race beginnen wie er het snelste naar beneden valt. Hoe gezellig is dat?

Pretty52