Alex Ebbers
Alex Ebbers Life 28 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Lidl verkoopt citrusbomen voor een prikkie waarmee je je tuin ombouwt tot mediterraans paradijsje

Nu de zomer om de hoek staat, hoeven we niet lang meer te wachten op heerlijk warme zomerdagen. Zie jij jezelf al helemaal in de tuin liggen met een prachtige bikini aan, een ijskoude cocktail in je ene hand en een goed boek in je andere hand? Dan waan je je al helemaal in mediterraanse sferen met een aantal mega leuk plantjes die Lidl nu in de aanbieding heeft.

Mediterraanse bomen van Lidl

In de Lidl folder van deze week vind je een viertal mediterraanse boompjes; mandarijn, citroen, vijg en olijf. En dat voor maar €2,99. Met andere woorden: deze zomer bouw jij je eigen Hollandse tuintje voor een prikkie om tot waar mediterraans paradijsje.

De plantjes hebben zonlicht nodig, maar houden ook wel van een klein beetje schaduw. Als je ze regelmatig water geeft, heb je binnen de kortste keren een aantal prachtige bomen in jouw achtertuin staan.

lidl folder citrusboom
Lidl

Wees er snel bij, want de boompjes staan alleen deze week in de folder. En we kunnen ons goed voorstellen dat ze mega snel zijn uitverkocht, want geef toe: wie droomt er nou niet van een klein privé paradijsje in haar tuin?

Om écht helemaal zen de zomer door te komen, heb je natuurlijk ook een mega chille relax-spot nodig in je tuin. Wat vind je bijvoorbeeld van dit enorme tweepersoons ligbed mét zonnescherm?