Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Beauty en Style 27 mei 2019
Leestijd: 3 minuten

Wat de vorm van je lippen over jou als persoon zegt (hint: meer dan je denkt!)

Volgens onderzoekers zeggen lippen meer over je persoonlijkheid dan we eerder dachten. Ze namen letterlijk en figuurlijk een kijkje van dichtbij wat de vorm lippen zegt over ons als persoon.

De één is geboren met een volle mond, terwijl de ander het moet doen met een smaller exemplaar. Alle vormen zijn mooi en zeggen iets unieks over je.

Wat de vorm van je lippen over je persoonlijkheid zegt

Of je nou tevreden bent met je mond of niet, het maakt je uniek. Check snel jouw vorm lippen en wie weet geeft het antwoord op al je vragen.

lippen persoonlijkheid
Bright side

Grote volle lippen

Je bent enorm zorgzaam. In stressvolle situaties denk je eerder aan anderen dan aan jezelf. Als je later kinderen krijgt omschrijft iedereen je als ‘die lieve zorgzame moeder’.

lip blush
Bright Side

Kleine volle lippen

Soms zien mensen je onterecht als egoïstisch. Maar het zit anders. Je bent iemand die ontzettend goed voor zichzelf zorgt en als het nodig is voor zichzelf kiest. Als je eenmaal bevriend bent met iemand ben je een heel trouwe vriendin.

lippen persoonlijkheid
Bright Side

Volle bovenlip

Simpel gezegd ben je nogal een drama queen. Je bent emotioneel, charismatisch en een ster om de aandacht op jezelf te vestigen. Je vindt het fijn om in de belangstelling staan en anderen ook. Je maakt namelijk de beste grappen van iedereen.

lippen persoonlijkheid
Bright Side

Volle onderlip

Jij bent niet gemaakt voor een kantoorbaan. Je wordt gezien als een avontuurlijk en creatief persoon. Je bent nieuwsgierig, sociaal en staat voor alles open. Wellicht een idee om op wereldreis te gaan?

lippen persoonlijkheid
Bright Side

Gemiddelde lippen

Jouw kracht is om écht naar anderen te luisteren. Je bent een gebalanceerd persoon en daardoor komen mensen graag voor advies bij jou. Het is daarnaast vrij lastig om jou écht boos te krijgen.

lippen persoonlijkheid
Bright Side

Dunne lippen

Je bent graag alleen en je bent ontzettend goed in je eigen problemen oplossen. Je vindt het heerlijk om alleen te gaan winkelen of zelfs alleen op reis te gaan. Grappig genoeg ben jij ook degene die het snelste vreemde talen oppakt.

lippen persoonlijkheid
Bright Side

Een dunne bovenlip

Heb je nog geen leidinggevende functie? Solliciteer daar dan snel naar. Je vindt het heerlijk om leiding te geven en zorgt er voor dat alles in goede lijnen loopt. Op romantisch vlak valt nog wel iets te winnen. Je hebt er vaak geen tijd voor of ziet het directe ‘nut’ er niet van in.

persoonlijkheid lippen
Bright Side

Een scherpe cupidoboog

Als iemand een goed geheugen heeft dan ben jij het. Je vergeet nooit een naam of gezicht. Mensen met een scherpe cupidoboog zijn geboren artiesten en kunstenaars. Je weet ook altijd uit te blinken in het werk dat je doet.

lippen persoonlijkheid
Bright Side

Een ronde cupidoboog

Je bent een enorm gevoelig persoon. Je raakt snel van streek maar daarentegen neem je altijd de tijd om anderen te helpen. Je bent in de wieg gelegd om mensen op de wereld te helpen. Ontwikkelingshulp of vrijwilligershulp is helemaal jouw ding.

lippen persoonlijkheid
Bright Side

‘Geen’ cupidoboog

Het woord ‘onmogelijk’ komt niet in jouw vocabulaire voor. Je maakt je geen zorgen om deadlines want je ziet het simpel: wat moet, dat moet. Afspraak is afspraak en het komt zelden voor dat jij te laat komt op een afspraak. Je wordt gezien als een vriendin waar je op kunt rekenen.

Lees ook: Even loeren: dit zijn de soorten schaamlippen die er bestaan

Bright Side