Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 19 jul 2021
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je weekhoroscoop van week 29

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 29 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 29

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

1. Ram

Neem deze week de tijd om je gevoelens te ordenen zodat je weer weet wat je wilt. Vooral in je liefdesleven is dat nodig. Al lijkt dat op het eerste gezicht niet zo. Alles loopt zo lekker. Maar juist dit is de beste periode om je relatie te verdiepen.

2. Stier

Jij doet deze week dat wat je moet doen en dat doe je goed. Je lijkt bijzonder evenwichtig voor de buitenwereld. Maar ook voor jezelf ben je een echte rots in de branding. Je omgeving kan dat waarderen en zal dat laten blijken.

3. Tweeling

Vooral de mensen die jou aan het hart gaan krijgen het moeilijk bij jou. Je kunt juist van hen geen kritiek verdragen en je zult dingen tegen hen zeggen die je niet meent. Wees dus op je hoede en uit je ware gevoelens. Stel je gerust kwetsbaar op.

4. Kreeft

Jouw geest heeft deze week geen rust. Geef toe aan je nieuwe ideeën en aan je behoefte nieuwe dingen te doen. Het is de juiste tijd. Zoek een leuke hobby. Het zal je laten groeien, een ander mens van je maken. Probeer het maar.

5 zomerse hobby’s waar je vandaag nog mee kan beginnen

5. Leeuw

Vraag een ander om een gunst. Die wens die jij in je hart meedraagt kan zo maar worden gehonoreerd. Voor die ander is het misschien helemaal niet zo’n opgave als jij denkt. Loop deze kans niet mis. Er is immers niets dat je liever wilt dan dat.

6. Maagd

Deze week val jij van het ene ongelukje in het andere. Het is verstandig een dagje rustig aan te doen. Dit zijn tekenen van je lichaam, je loopt te hard. Binnenkort ziet het er beslist weer beter uit.

7. Weegschaal

Jij krijgt deze week de ondersteuning die je wilt. En nu ervaar je dat je die ondersteuning helemaal niet nodig hebt. Je bent capabel genoeg je eigen boontjes te doppen. En hopelijk weet je dat nu zelf ook.

8. Schorpioen

Deze week merk jij dat je meer opwinding en actie in je leven zoekt. Je hoeft daarvoor echter niet ver te zoeken. Kijk maar eens goed in je directe omgeving, het zal je verbazen hoeveel leuke en nieuwe dingen en mensen daar te vinden zijn.

9. Boogschutter

De boog kan niet altijd gespannen zijn, dus ook jij mag wel eens rustiger aan doen. Je hoeft niet helemaal te stoppen. Probeer deze week eens de helft van je normale werk te doen. Dan kun je de rest van je tijd ontspannen en lekker tot rust komen.

10. Steenbok

Als de laatste tijd niet alles zo is verlopen zoals jij dat had gewenst neem dan eens de tijd om daar over na te denken. Dit is iets dat heel diep zit. Ergens in je onbewuste zit iets dat jouw handelen negatief beïnvloed. Wat heeft je tegengehouden?

11. Waterman

Pas deze week op voor roddelen en lelijke dingen zeggen over een ander. Je krijgt daar problemen mee en dan heb je spijt. En bovendien past dat gedrag echt helemaal niet bij jou. Zorg dat je dicht bij je eigen integerheid blijft

12. Vissen

Jouw energie is deze week op en top in orde. Door de bijbehorende charme sta je in het middelpunt van de belangstelling. Dat is iets waar jij wel van houdt. Je straalt en krijgt alles gedaan. Je zult er wel voor moeten werken, dus geniet er van.