Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 6 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je weekhoroscoop van week 36

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 36 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 36

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

1. Ram

Jij probeert je verplichtingen na te komen, ook als de situatie uit de hand dreigt te lopen. Jij vecht tot de laatste snik. Soms is opgeven echter niet verkeerd en kun je toch stellen dat jij je uiterste best hebt gedaan. Denk daaraan deze week.

2. Stier

Je partner voldoet niet aan je verwachtingen. Ligt dat aan je partner of aan jouw verwachtingen? Wat denk jij? Vergeet daarbij niet dat je zelf ook niet altijd even gemakkelijk bent. Doe wat water bij de wijn en ontmoet elkaar in het midden.

3. Tweeling

Probeer deze week in je relatie meer rekening te houden met je partner. Hij/zij voelt zich de laatste tijd een beetje verwaarloosd. Die aandacht van jou is echt reuze belangrijk. Als jij die geeft zul je er heel veel voor terugkrijgen.

4. Kreeft

Het is verstandig om de komende dagen voorzichtig te zijn. Je krijgt te maken met grote emotionele veranderingen die je gemakkelijk uit het veld kunnen slaan. Toch hoef je niet bezorgd te zijn want het resultaat zal uiteindelijk gunstig zijn.

5. Leeuw

Je ondervindt veel tegenwerking bij de uitvoering van je plannen. Ze zijn ook erg vooruitstrevend. Dat is niet erg, als je zorgt voor duidelijke argumenten die bestaande angsten wegnemen. Plan daarvoor dus ruim tijd in. Dan gaat het zeker lukken.

6. Maagd

Ga door met die dingen waar je mee bezig bent. De richting die jij hebt gekozen is de enige juiste en dat zal blijken. Jouw geloofwaardigheid zal dan als vanzelf toenemen. Deze week kun jij daarvan wellicht al een voorproefje van krijgen.

7. Weegschaal

Om misverstanden te verkomen is het goed deze week een informeel uitje te gebruiken om duidelijkheid te verschaffen. Daarmee help je vooraf al een hoop problemen de wereld uit. Dat informele is niet echt iets voor jou, maar daarom juist wel goed.

8. Schorpioen

Je doet er deze week goed aan je anders zo stellig verkondigde mening voor jezelf te houden. Geef anderen eens een kans. Laat anderen hun mening uiten en blijf zelf op de achtergrond. Je zult verbaasd zijn over de leuke initiatieven die ontstaan.

9. Boogschutter

Jij bent deze week mentaal in zeer goede conditie. Wat je ook doet, het zal uiteindelijk altijd in jouw voordeel uitpakken. In je relatie moet je niet te ver doordenken, je ziet dan namelijk dingen die er waarschijnlijk helemaal niet zijn.

10. Steenbok

Loop toch niet altijd weg bij moeilijke situaties. Deze week weet jij een moeilijke situatie het hoofd te bieden. Je leert dat dit de leermomenten in het leven zijn. Weglopen van de problemen brengt je niets verder, oplossen of onderkennen wel.

11. Waterman

Jij ziet de dingen deze week niet helemaal zuiver. Luister naar de mensen die het niet met je eens zijn. Opbouwende kritiek leveren is niet zo eenvoudig. Laat je niet door je koppigheid in de problemen brengen.

12. Vissen

Het lijkt wel of het bij jou altijd “alles of niets” moet zijn. Neem eens wat minder grote risico’s. Dan zijn de winsten of verliezen ook minder groot. Maar herhaal je dat trucje wat vaker, is het uiteindelijke resultaat hetzelfde.

Dit artikel verscheen eerder op Metro.