Zal deze week gaan zoals je verwacht? Je leest het in de weekhoroscoop van week 10

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je op het programma staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 10 voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 10

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit… Dit is wat jou te wachten staat deze week.

1. Ram

Jij hebt de komende dagen mooie ideeën. Nu moet je deze ideeën ook gaan uitvoeren. Zoek het beste idee uit. Begin met je beste idee te realiseren. Maar hoe je dat doet? Daarvoor heb jij vast nog wel een goed idee.

2. Stier

Je vindt deze week weer eens dat jij eigenlijk op de stoel van je baas zou moeten zitten. Het gaat helemaal verkeerd. Volgens jou tenminste. Je hebt waarschijnlijk ook gelijk maar als je dat zo sterk ervaart, zul je daar echt iets aan moeten doen.

3. Tweelingen

Dit is een periode in je leven waarin jij je grenzen leert kennen. Maar ga deze week niet over je eigen grenzen heen. Als jij uit je evenwicht raakt, kun jij je lelijk bezeren. En er is misschien wel iemand die je daar graag een handje bij helpt.

4. Kreeft

Het is de hoogste tijd dat je leert compromissen te sluiten. Probeer niet zo koppig te zijn. Geef wat eens wat meer toe en probeer ontspannen met zulke situaties om te gaan. Je zult zien dat de resultaten niet slechter worden, maar juist verbeter.

5. Leeuw

Blijf deze week trouw aan je eigen principes. Dat maakt een betere indruk dan dat je met alle winden meewaait. Een vastberaden uitstraling past bij je persoonlijkheid. Als jij jezelf bent, dan heb je alles in huis wat je verder zal helpen.

6. Maagd

Houd je doelstellingen nog even voor je. Het is deze week niet het meest geschikte moment om daarover te beginnen Je omgeving staat er niet voor open. Stel ook de belangrijke beslissingen omtrent je nieuwe plannen dus liever nog heel even uit.

7. Weegschaal

De baan van je leven lijkt deze week binnen handbereik. Maar pak het voorzichtig aan en loop niet te hard van stapel. Men zoekt een betrouwbaar persoon. Dus je weet nu welke uitstraling noodzakelijk is om de zaak naar je hand te zetten.

8. Schorpioen

Jij hebt een helder doel voor ogen deze week. Breng je argumenten op de juiste manier om de nodige medewerking te krijgen. Op die manier kan niets jou meer van je doel afhouden en met jouw voorbereiding is succes verzekerd.

9. Boogschutter

Jij bent deze week wel erg goed van vertrouwen. Zorg dat je daardoor niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Het is verstandig iemand eerst beter te leren kennen, voordat je serieus met die persoon verder gaat. Neem de tijd.

10. Steenbok

Een enorm gevoel van jaloezie komt ergens deze week bij jou opzetten. Je partner gaat veel te veel om met die ander. En naar jouw smaak, vooral ook veel te intiem. Geef geen steken onder water maar wees eerlijk en duidelijk. Alleen dat komt over.

11. Waterman

Jij voelt je aangetrokken tot het mysterieuze en je gedraagt je dan ook graag een beetje geheimzinnig. Lees deze week eens een lekker spionageverhaal. Dat is beter dan die geheimzinnigdoenerij van je in het dagelijkse leven.

12. Vissen

Iets dat goed is voor jou, is nog niet goed voor iemand anders. Houd rekening met anderen en vooral met je partner. Deze week heb je de neiging om daar overheen te stappen. Je stoot daarmee mensen onnodig en onbewust voor het hoofd.

Reageer op artikel:
Zal deze week gaan zoals je verwacht? Je leest het in de weekhoroscoop van week 10
Sluiten