Emma Toussain
Emma Toussain Carriere 10 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Altijd al willen werken in Disneyland Parijs? Dan is dit je kans, ze zoeken héél veel werknemers

Het is de droom van elk klein meisje.. prinses worden. Om dat te kunnen verwezenlijken moet je óf trouwen met een echte prins óf je moet solliciteren bij Disneyland. Daar kan je elke dag in kostuum kinderen blij maken met jou acteerskills en de magie die daarbij komt kijken. Heb jij altijd al bij Disneyland willen werken, maar geen idee hoe? Dan is NU je kans, want ze zoeken werknemers. Heel veel.

Werken bij Disneyland Parijs

Het Talent Acquisition-team in Disneyland Paris, Europa’s belangrijkste toeristische bestemming, start een nieuwe jaarlijkse wervingscampagne in verschillende steden in Frankrijk en Europa. Het bedrijf biedt duizenden contracten aan in toeristische beroepen in de horeca, hospitality, in de Disney hotels en in het Customer Relations Center.Als onderdeel van de campagne organiseert Disneyland Paris op 24 november 2022 een wervingsdag in Amsterdam. Sollicitanten kunnen de careersite van Disney bezoeken voor meer informatie.

Disneyland Paris viert haar 30e verjaardag en de opening van het nieuwe themagebied Marvel Avengers Campus. Om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te garanderen en de Disney magie tot leven te brengen, begint het bedrijf na een onderbreking van twee jaar aan een nieuwe Europese wervingstournee om toekomstige talenten te vinden en komt het op 24 november naar Amsterdam.

Door middel van het trainingsprogamma ‘La Tradition’ leren nieuwe Cast Members de magie van de Disney wereld en cultuur. Disneyland Paris biedt accommodatie in de buurt van het resort voor degenen die niet in de regio Parijs wonen.

Nog ff wat leuke feitjes over Disney

Disneyland Paris opende voor het eerst haar deuren in april 1992 en is uitgegroeid tot de nummer één toeristische bestemming van Europa. Tegenwoordig is het een resort voor een meerdaags bezoek met twee themaparken van wereldklasse, zeven Disney themahotels, het Disney Village entertainmentcomplex en Europa’s grootste geïntegreerde locatie voor zakelijke evenementen. Disneyland Paris is de grootste particuliere werkgever in het departement Seine-et-Marne, met meer dan 500 verschillende banen en 124 nationaliteiten.

Leuk om te weten: déze 8 geheimen over Disneyland wist je niet