Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 16 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Yay! Er komt een ‘XO, Kitty’ seizoen 2 en dit is wat we weten

De Netflix-serie ‘XO, Kitty’ komt terug! De Amerikaans-Koreaanse tienerserie is ontzettend goed ontvangen en dat betekent dat we nog meer gaan zien van Kitty, het kleine zusje van ‘To All The Boys I’ve Loved’-Lara Jean. Kitty verhuist naar Korea om daar haar middelbare school af te maken én natuurlijk ook om haar lover Dae te zien. Dat dat allemaal anders uitpakt dan gedacht.. blijkt al snel.

En we gaan zien hoe haar avontuur verder gaat!

Er komt een ‘XO, Kitty’ seizoen 2 en dit is wat we weten

We wisten niet dat we het nodig hadden, maar het K-Drama uit de serie XO, Kitty is erg vermakelijk om naar te kijken. De spin-off serie van ‘The All The Boys I’ve Loved Before’ is heel anders dan de zojuist genoemde films, waarin Kitty zelf nog het kleine zusje is en haar grote zus Lara-Jean aan een vriendje helpt. Lara Jean is verstandig, rustig en helemaal niet zo’n durfal.

Haar zusje is wél stoerder en besluit in de serie naar Zuid-Korea te vliegen om in haar moeders voetstappen te treden, op haar oude school te zitten en ook natuurlijk om dichter bij haar grote liefde Dae te kunnen zijn. Maar.. dat pakt natuurlijk allemaal heel anders uit. Deze vijf lessen hebben wij in elk geval geleerd na het zien van de serie.

Aan het einde van seizoen 1 zien we dat Kitty gevoelens krijgt voor Yuri, de (nep)-ex vriendin van Dae. Ook Dae zijn beste vriend, Min-Ho, onthult dat hij Kitty wel ziet zitten en dat terwijl ze nét geschorst is van school. AAARRHHHH. We gaan dus hopelijk zien wat Kitty gaat doen met al haar nieuwe love interests.

Wanneer het te zien zal zijn, is nog niet bekend. Maar dit nieuws is pas nét bekend, dus het zal nog wel even duren voor de serie op Netflix te zien zal zijn.

ZOOP komt deze zomer officieel met een reünie naar Videoland, dit is wat we weten