Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 16 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Joe Goldberg zit in de penarie: dit is de trailer van You seizoen 4 deel 2

Joe Goldberg heeft een nieuwe woonplaats én identiteit, nadat hij zijn vrouw Love vermoordde en zelf op zoek ging naar zijn geliefde Marianne. Jonathan Moore, heet hij nu. Hij is docent op een universiteit in Londen en al snel komt hij er achter dat zijn nieuwe ‘vrienden’ ontzettend fout zijn. Maar.. dat is hij natuurlijk ook. Eén van zijn nieuwe vrienden ligt al snel dood op de keukentafel (ja, hoe komt dat nou?!!) en Joe gaat op zoek naar de dader. Of is hij het zelf? You seizoen 4 deel 1 is nu te zien op Netflix en de trailer van deel 2 staat nu online.

You seizoen 4 – ontmoet Jonathan

Nadat zijn oude leven in vlammen is opgegaan, vlucht Joe Goldberg naar Europa om aan zijn “rommelige” verleden te ontsnappen, een nieuwe identiteit aan te nemen en, natuurlijk, de ware liefde na te jagen. Maar al snel bevindt Joe zich in een vreemde rol van onwillige detective wanneer hij ontdekt dat hij niet de enige moordenaar in Londen is. Nu hangt zijn toekomst af van het identificeren en het stoppen van de persoon die het gemunt heeft op zijn nieuwe vriendengroep van uber-rijke socialites…

Deel 1 is nu te zien op Netflix, deel 2 komt wat later. En die heeft volgens Penn Badgley een hele andere insteek..

“Deel 2 zal waarschijnlijk anders zijn dan deel 1”, vertelt acteur Penn Badgley aan Entertainment Today. “In het eerste deel ging het niet enkel om een andere stad, het was ook een heel ander genre. Ik denk dat mensen het heel anders vinden, maar het blijft natuurlijk wel Joe. In het tweede deel zullen we terugkeren naar waar de show het beste in is, na de omweg langs het moordmysterie.”

You seizoen 4 staat op Netflix: een greep uit de eerste reacties op Twitter