Demi Rutten
Demi Rutten Life 29 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Fan van de serie You? Dan wil je deze series zien terwijl je wacht op het nieuwe seizoen

Oké, we geven het eerlijk toe: bad boys zijn ons zwakke punt. Het is dan ook geen wonder dat we zo verslaafd zijn aan de serie You, want psycho stalker-Joe Goldberg is nou eenmaal super hot. Ben jij ook zo’n fan van You, en kun je niet wachten op het nieuwe seizoen? Kijk dan deze series om alvast in de stemming te komen.

Als je juist een break wil van alle creepy, moordlustige series, dan kun je deze beter overslaan. 😉

Deze series kun je kijken terwijl je wacht op het nieuwe seizoen van You

Joe Goldberg, Will Bettelheim of hoe hij zichzelf in seizoen 3 ook gaat noemen: wij kunnen niet wachten op de nieuwe afleveringen van You. Door het corona virus hadden de opnames echter vertraging, maar volgens Netflix kunnen we dit jaar nog genieten van het derde seizoen van You. Thank god!

Kun je niet wachten op de nieuwe afleveringen van You? Geen zorgen, wij zetten de beste series op een rijtje om te kijken terwijl je wacht op het nieuwe seizoen.

1. How To Get Away With Murder

In deze serie komen de hoofdpersonen, net als Joe/Will, ook weg met verschillende moorden. Zou Joe zijn trucjes geleerd hebben van deze serie?

2. Dirty John

Deze serie gaat over een waargebeurd verhaal, namelijk over Debra Newell die verliefd wordt op manipulator en oplichter John Meehan. De serie bestaat uit 8 afleveringen van 45 minuten, dus prima te doen in één weekend. 😉

3. Dexter

Ah, nog een knappe bad boy waar we om kunnen zwijmelen. Dexter is forensisch onderzoeker bij de politie, en vermoord in zijn vrije tijd slechteriken. En het leuke is, er zijn 8 seizoenen van deze geweldige serie. Zo vermaak je je dus wel een tijdje.

4. The Wilds

Zie deze serie als een mix tussen Gossip Girl en Lost. 8 tienermeisjes zijn gestrand op een onbewoond eiland na een vliegramp, en ze moeten vechten voor hun leven. Al weten ze niet precies tegen wie ze vechten.

5. The Stranger

Deze serie zit vol met mysterie en geheimen, en laat je echt op het puntje van je stoel (of bank) zitten.

6. Black Mirror

Je kent deze serie vast al, maar mocht je hem nog niet gezien hebben dan is het echt een aanrader. Met zijn 5 seizoenen aan krankzinnige, dystopische verhalen overstijgt deze serie de psycho-acties van Joe Goldberg met gemak.

7. Bates Motel

Een serie over een seriemoordenaar met mommy-issues en enorm veel charme? Klinkt als iets dat je wil zien toch?

8.Behind Her Eyes

Deze serie is in één dag te kijken, en heeft enorm gekke plottwists. Niets is wat het lijkt in deze serie (net als in You). Louise krijgt een affaire met haar nieuwe baas, en raakt per ongeluk ook bevriend met zijn vrouw Adel. Vanuit daar loopt, zoals je waarschijnlijk al had verwacht, alles mis.

Lees ook: Emily in Paris seizoen 2: deze knappe gezichten worden aan de cast toegevoegd