Demi Rutten
Demi Rutten Life 29 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Zin in een feestje? Probeer deze super yummie marshmallow-Flügel shots

Het is algemeen bekend dat Flügel hét feestdrankje is. Of het nu tijdens de apré ski is, met carnaval of gewoon in de kroeg met je vrienden, we zetten dat gele dopje maar al te graag op onze neus. Eerder schreven we al over hoe je de Flügel kwarktaart maakt, en vandaag vertellen we je over de marshmallow-Flügel shots.

Ja, ze bestaan echt. En ze zijn super lekker. 😉

Zo maak je de yummie marshmallow-Flügel shots

Geen zin om je gasten de standaard shotjes Sambuca (bah) of Sourz te geven? Geen zorgen, want wij hebben het perfecte welkomst shotje gevonden voor elk feestje. Namelijk de marshmallow-Flügel shots.

Er is niemand die geen Flügel lust, dus met dit shotje zit je altijd goed. Maar hoe maak je het? Nou, dat is eigenlijk heel simpel. Wij leggen het je uit.

Wat heb je nodig?

Een zak grote marshmallows
Flesjes Flügel

Hoe maak je het?

Dit is misschien wel het makkelijkste recept dat we ooit met jullie gedeeld hebben, want het is nogal vanzelfsprekend. Toch leggen we het even uit.

Pak een marshmallow en zet hem verticaal op een platte ondergrond. Hol het midden van de marshmallow uit, zodat het eruit komt te zien als een shotglaasje. Vul dit gaatje vervolgens met de inhoud van het flesje Flügel. Serveertip: laat het flesje ondersteboven in de marshmallow staan en serveer het zo aan je gasten.

Let wel op dat de Flügel in de marshmallow trekt als je het te lang laat staan, dus maak de shotjes kort voordat je het aan je gasten serveert. Enne, de marshmallow moet natuurlijk ook opgegeten worden. 😉

Dit recept hebben wij van FlavorFlav.

Meer recepten