Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 28 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Yvon Jaspers heeft héél leuk nieuws voor alle Boer Zoekt Vrouw-fans

Eén van onze favoriete tv-programma’s is toch wel Boer Zoekt Vrouw. Het kneuterige sfeertje, de ongemakkelijke boeren, de mooie liefdesverhalen.. de hele mix is geweldig. Yvon Jaspers presenteert het programma al jaren en we weten ook niet wie het anders zou moeten doen. Zij ís BZV. Yvon postte een dag geleden een video van pasgeboren biggetjes (op haar eigen boerderij) en ook laat ze weten dat het programma Onze Boerderij even van de buis af is. Al haar volgers zijn in shock.. hoe kan dat? Wat gaat ze dan doen? Daar heeft ze een goed antwoord op.

Yvon Jaspers heeft leuk nieuws voor alle Boer Zoekt Vrouw-fans

We willen allemaal heel graag weten waar Yvon zich mee bezighoudt. Nou.. dat laat ze weten. Ze is momenteel bezig om baby biggetjes te verzorgen, dat laat ze weten op Instagram. “Geweldig babynieuws! Vannacht ben ik oma geworden van een biggen elftal. 🐖. My Lady ontpopt zich tot een oermoeder. Wie de vader is zal altijd een raadsel blijven. William of Harry? 🤪. We gaan er onze handen aan vol hebben. Zo jammer dat #onzeboerderij (voorlopig) is afgelopen. Haha. Hier kan je toch uren naar kijken? ❤️”

Onze Boerderij afgelopen? Dat vinden haar volgers heel erg jammer. “En hoezo is het voorlopig afgelopen???”, reageert iemand. Nou, daar komt het beste antwoord ooit: “Moet even boeren aan de vrouw helpen 😂”.

Daar is het.. ze is momenteel bezig met het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Yayyyy!

Leuk Love Island-nieuws: er komt een Valentine’s reunion én je kunt je opgeven voor een nieuw seizoen