Emma Toussain
Emma Toussain Reality 27 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Leuk Love Island-nieuws: er komt een Valentine’s reunion én je kunt je opgeven voor een nieuw seizoen

Berrrrrrichtje! Op vrijdag 10 februari is de speciale ‘Love Island Valentine’s Reunion’ te zien. Dan kunnen we zien hoe het gaat met onze favoriete Islanders van vorig seizoen. En dat is niet het enige.. Ook kunnen singles zich vanaf vandaag opgeven voor een nieuw seizoen Love Island.. Misschien wel iets voor jou?

Love Island Valentijsspecial

Speciaal voor Valentijnsdag blikken de islanders van afgelopen zomer, samen met presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst, terug op hun liefdesavontuur in ‘Love Island Valentine’s Reunion’. Wie komen er wel en wie komen er niet? Zijn alle koppels nog samen en hoe kijken de deelnemers terug op hun liefdesavontuur in 2022. Je ziet het allemaal in deze speciale reünie vanaf 10 februari bij Videoland. Het vierde seizoen ‘Love Island Nederland – België’ kun je deze zomer bij Videoland. Wanneer precies, dat is nog niet bekend.

We zijn vooral benieuwd of we de break van Cas en Jotti uitgelegd krijgen, of Jules en Amandine nog steeds strong zijn en hoe het zit met tortelduifjes Fé en Lennert.

Aanmelden

Wil jij je aanmelden voor dit avontuur? Dat kan dus vanaf nu. Hoe je dat doet? Heel simpel. Je gaat via deze link naar de website van Videoland en daar kan je je inschrijving voltooien.

Dit zijn de lekkerste valentijnsmenu’s van restaurants om nu te bestellen