Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 26 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Cloud skin is de nieuwste trend in beautyland en wij vertellen je wat het is

Huidverzorging is ontzettend belangrijk en al helemaal als je wil dat je make-up mooi blijft zitten. Cloud skin is de nieuwste trend in skincare-en beautyland en wij gaan je er alles over vertellen.

Cloud skin

Het gaat er hier vooral om dat je verschillende texturen gebruikt voor een mooi eindresultaat. We gaan voor die soft-focus look, bijna net alsof je gephotoshopt bent. Zorg voor shine op de juiste plekken maar niet té veel (niemand is van nature een glazed donut) en zorg er ook voor dat niet je hele gezicht afgepoederd is. Cloud skin zorgt dus voor verschillende dimensies en voor de juiste textuur op de juiste plekken. Glowy waar het glowy moet zijn, en mat waar het mat moet zijn. Volg je ons nog?

Daarnaast is deze look ook natuurlijk, of zo ziet het er in elk geval uit. Het moet niet lijken alsof je heel veel make-up draagt, terwijl dit in realiteit best wel eens zo kan zijn. Gebruik natuurlijk uitziende blushkleuren, bronzerkleuren en waag je ook niet aan hele felle oogschaduw.
bea

Glass skin

De trend lijkt heel erg op de glass skin-trend van twee jaar geleden. Deze hype waaide al snel over uit Korea en zorgde ervoor dat iedereen die prachtige porcelijn-uitziende huidjes zelf ook wilde hebben. Is nog knap lastig, want bijna geen enkele huid is helemaal gaaf.

Skin glow: 5 makkelijke manieren om te zorgen voor een glow boost