Redactie
Redactie Love & Seks 30 jun 2020
Leestijd: 3 minuten

Wat voor zoener je bent op basis van je sterrenbeeld

Verliefd zijn is een heerlijk gevoel. Je alles delen met één persoon is zo magisch en verslavend dat je nooit meer anders wil. Elkaar de hele dag kusjes geven, er is niets beter dan dat. Maar wat voor zoener ben je eigenlijk? Je sterrenbeeld vertelt het je.

De één houdt meer van zoenen dan de ander en dit kan zomaar eens te maken hebben met je sterrenbeeld. Hieronder zetten we op een rij welke zoeneigenschappen bij ieder sterrenbeeld horen.

Wat je sterrenbeeld zegt over zoenen

Ben je de verleidelijke zoener of houd je het bij een bescheiden kus? Je voorkeur lees je hieronder:

♈ Sterrenbeeld Ram

Jij bent de zelfverzekerde zoener. Wanneer jouw lippen de lippen van je love interest raken, laat je er geen gras meer over groeien. Je houdt ontzettend veel van zoenen en vindt dit één van de intiemste manieren van samenzijn met iemand.

♉ Sterrenbeeld Stier

Er is geen twijfel over mogelijk, je bent de liefdevolle zoener. Dat ruige gedoe met iets te veel speeksel is niets voor jou. De ideale zoen wordt in jouw ogen (of eh… mond) rustig opgebouwd naar een liefdevolle kus. Daar krijg jij knikkende knieën van.

♊ Sterrenbeeld Tweelingen

Een complexe zoener, dat ben jij. Waar jij zin in hebt hangt namelijk volledig van je humeur af. De ene keer wil je snel een kus geven, de andere keer loop je net iets te hard van stapel en kun je niet wachten tot jullie tongen elkaar vinden.

♋ Sterrenbeeld Kreeft

Je bent de verlegen zoener. Bescheiden is jouw tweede naam en je neemt daarom niet snel het initiatief. Dat betekent niet dat je zoenen niet fijn vindt, integendeel zelfs. Het duurt gewoon even voordat je iemand hebt gevonden waarmee je lekker zoent.

♌ Sterrenbeeld Leeuw

We kunnen jou omschrijven als een dominante zoener. Je hebt graag de touwtjes in handen en zet vaak de eerste stap om iemand te zoenen. Daarnaast ben je creatief. Iedere keer op dezelfde manier zoenen is écht niets voor jou.

♍ Sterrenbeeld Maagd

Jij bent een kritische zoener. Je vindt het namelijk heel fijn en daarom wil je dat je zoen goed is. Maar wanneer je eenmaal je match hebt gevonden, krijg je er geen genoeg meer van. En dat zal je lover weten ook.

♎ Sterrenbeeld Weegschaal

Een hoffelijke zoener is hoe we jou kunnen omschrijven. Je bent absoluut niet egoïstisch. Sterker nog, je wil dat de ander net zo van de ervaring geniet als jij. Je zet daarom alles op alles om je lover te pleasen.

♏ Sterrenbeeld Schorpioen

Schorpioenen zijn de gepassioneerde zoeners. Kort of lang: een kus of zoen moet voor jou echt vol passie zitten. Dit is voor jou een goede manier om je liefde naar iemand te uiten. Daarom stop je je hele ziel en zaligheid in iedere kus.

♐ Sterrenbeeld Boogschutter

Een Boogschutter is de snelle zoener. In je tienerjaren was je niet altijd even tactisch en wist je niet precies wat je deed. Nu weet je precies waar je van houdt: een zoen die kort en krachtig is.

♑ Sterrenbeeld Steenbok

De uitstekende zoener, dat is een Steenbok. Zij weten wat ze doen en wat ze willen, waardoor je een goede zoener bent. Je leidt zonder te domineren en hebt de gave om precies te krijgen wat je wil.

♒ Sterrenbeeld Waterman

Een Waterman kun je omschrijven als een experimentele zoener. Je houdt ervan om grenzen op te zoeken en je kinky kant te ontdekken. Hierbij is zoenen slechts het voorspel.

♓ Sterrenbeeld Vissen

Vissen vallen in de categorie geheimzinnige zoener. Je bent mysterieus, waardoor mensen vroeger (en nog steeds) hun best doen om jou voor zich te winnen. Zodra jij je hart aan iemand hebt gegeven ben je enorm gul en overlaad je je partner met heel veel kusjes en zoenen.

Meer lezen over sterrenbeelden: