Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 13 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Zucht, dit is waarom we smelten als hij ons een ‘goodmorning-berichtje’ stuurt

Je opent slaperig je ogen en kijkt op je telefoon hoe laat het is. In één klap ben je klaarwakker, want hij heeft de moeite genomen je een goedemorgen te wensen. Wat is hij toch ook lief. Zucht, het ‘goodmorning‘-berichtje is het appje dat je we het állerliefst ontvangen.

Omdat je hem dan minder hoeft te missen

Laten we beginnen met de mindere kant van het ‘goodmorning-berichtje’: hij is niet bij je. En samen slapen is juist zo ontzettend lekker. Je kunt dan tegen hem aankruipen, hem wakker kussen en veilig in zijn armen liggen. Alleen is het maar koud en stil. Maar als hij je dan stuurt: ‘Goedemorgen liefje, heb je lekker geslapen?’ heb je het idee dat hij toch een beetje bij je is. Je hoeft hem minder te missen. Een klein beetje minder dan.

Omdat hij attent is

Heerlijk als een man interesse in je toont en je het hof maakt. Als hij oprecht in je geïnteresseerd is en wil weten wat je gaat doen vandaag. Door een ‘goodmorning-berichtje’ voel je je gewaardeerd en zichbaar. En het is nooit too much, zodat je je verstikt voelt. Het is precies goed.

Omdat je weet dat hij als eerste aan jou denkt als hij wakker wordt

En wat is er nou een fijner gevoel dan te weten dat iemand aan je denkt? Je weet dat je altijd in zijn gedachten bent. Overdag, ‘s avonds, als hij slaapt en meteen als hij zijn ogen opent. Het maakt niet zo veel uit wat hij zegt. Misschien zegt hij alleen ‘goodmorning’, misschien vraagt hij of alles goed is met zijn schatje, of hij vraagt: ‘Al wakker honey?’. Fijn.

Omdat hij wil dat je dag goed is

Je kunt de hele tijd terugdenken aan zijn lieve berichtje. Dan begin je meteen te glimlachen. De wereld lijkt ineens een betere plek. Overal is geluk en liefde. Ieder liedje gaat over jullie, je leest zijn horsocoop en fantaseert over jullie toekomst. Eén berichtje en je hele dag is meteen goed.

LEES OOK: Romantisch! Dit stelletje maakte een betoverende reis naar alle Game of Thrones locaties