Isis van Graas
Isis van Graas Love & Seks 21 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

4 leuke date ideeën voor als je ‘een drankje doen’ helemaal zat bent

Het denken aan je eerste date neemt al veel tijd in beslag, dus de hele date organiseren is een lastige taak. Gelukkig hebben we hier een lijstje van vier originele date ideeën voor als je ‘een drankje doen’ niet echt meer ziet zitten.

Omdat we soms he-le-maal vastlopen als het gaat om een succesvolle date plannen, hebben we even onderzoek gedaan en vier leuke opties met liefde onder elkaar gezet.

Lees ook: 5 verschillen tussen jongens en echte mannen

Originele date ideeën

Elkaar beter leren kennen onder het mom van een lekker drankje klinkt ons ook als muziek in de oren, maar is misschien niet de meest memorabele date die je kan hebben. Probeer eens het volgende:

1. Ga naar een festival in jullie stad

De sfeer van een festival gaat alleen maar goed doen aan de sfeer van jullie date. Iedereen is enthousiast en dat brengt een hoop positieve energie met zich mee. Ook is een saaie date of weinig gespreksstof uitgesloten, want er is genoeg entertainment om jullie heen.

2. Zoek de adrenaline op

Als je er écht naar op zoek bent om elkaars gedachtes en gevoelens te leren kennen, onderneem dan een bloedstollende date. Ga samen in de engste achtbaan of boek een indoor skydiving sessie en kom samen jullie angsten onder ogen.

3. Organiseer een picknick

Zie je het niet zo zitten om je date continu onder ogen te komen aan een tafel voor twee, maar houd je wel van een lekker hapje tijdens je date? Organiseer dan een picknick. Neem allebei wat lekkers mee en je bent klaar.

4. Neem elkaar mee jullie favoriete plek

Als je een goede band wilt krijgen tijdens een van de eerste dates, neem hem of haar dan mee naar een plek dat veel voor je betekent. Een meer, een boomhut of het rustige straatje in je lievelingsstad kan veel herinneringen met zich mee brengen. Als je het ons vraagt is het dé perfecte manier om iets extra’s over je date te weten te komen.

Lees ook: Dubbeldaten is goed voor je relatie dus trommel je bestie en haar boy op