Isis van Graas
Isis van Graas Love & Seks 21 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

8 tekenen dat jullie meer zijn dan alleen friends with benefits

Het begon als een grapje, experiment of in een gekke bui, maar is he-le-maal uit de hand gelopen. Jullie spenderen het liefst alle vrije tijd met elkaar en voelen je verbonden met elkaar. Friend with benefits zijn kan inderdaad uitlopen tot een fantastisch leuke relatie en dit zijn de tien tekenen dat jij je in zo’n situatie bevindt.

Casual seks is leuk voor even, maar door innige momenten samen te spenderen kunnen gevoelens niet ontlopen worden. Herkenbaar? Lees dan snel verder.

Lees ook: De 5 meest iconische vriendschappen uit films en series die onwijs herkenbaar zijn

Friends with benefits… en gevoelens

Jij en je maatje zagen dit niet aankomen, maar toch hebben jullie gevoelens voor elkaar. Hebben jullie dit nog niet besproken en herken je je in de onderstaande situaties? Dan wordt het misschien tijd om er werk van te maken.

1. Jullie spenderen al je vrije tijd met elkaar

Jullie zijn beiden heel beschermend over jullie vrije tijd, maar spenderen het altijd samen. Het is gezellig en jullie genieten ontzettend van elkaars gezelschap. Dat zegt genoeg, toch?

2. Jullie missen elkaar

Wanneer jullie niet met elkaar zijn, voelt het alsof er iets mist. Wanneer je dit herkent wil je toch echt even bij jezelf en je gevoelens stilstaan.

3. Jullie hebben jaloerse gevoelens

In een normale ‘friends with benefits’ situatie maak je je niet druk om een crush van de ander, maar wanneer je toch iets voelt irriteren van binnen, schuilt er vaak wat jaloezie in je. Bij normale vrienden hoor je dat natuurlijk niet te hebben.

4. Jullie hebben alleen seks met elkaar

Als je hier logisch over nadenkt, zit hier een simpel antwoord achter: jullie hebben alleen behoeften aan elkaar en hebben niemand anders nodig.

5. Jullie zijn écht dol op elkaar

Wanneer jullie met elkaar zijn kunnen jullie geen genoeg van elkaar krijgen. Als ‘normale vrienden’ heb je het uiteraard ook heel gezellig, maar niet zo gezellig als jullie tweeën.

6. Jullie staan voor elkaar klaar

Dit klinkt al gelijk heel serieus, right? Dat is het ook, want jullie geven om elkaar en soms net iets teveel als friends with benefits.

7. Jullie hebben ‘die kleine momenten’

Je weet waarschijnlijk gelijk wat we bedoelen: de stille momenten wanneer jullie in elkaars ogen kijken en even helemaal niks zeggen. Dan besef je hoe gek je eigenlijk bent op je lover.

8. Heel simpel: je voelt het

Jullie kunnen dat gevoel niet omschrijven, maar jullie weten dat het geen vriendschappelijk gevoel is. Jullie delen diepe gevoelens en kennen elkaar door en door.

Lees ook: Ben jij in love? Meld je dan nu aan samen met je lief voor het nieuwe programma Love Koppels