Isis van Graas
Isis van Graas Beauty en Style 21 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Deze blonde haarkleuren zijn dé kleuren voor de zomer van 2019

Je haarkleur bepaalt een groot deel van je stijl en look, dus is het kiezen van een nieuwe kleur een belangrijke beslissing. Nu we eindelijk lekker weer hebben, is het tijd om naar de blonde kleuren van 2019 te kijken/

Heb je je kappersafspraak al geboekt? Bedenk dan eerst even welke blond tint je gaat kiezen, want dat zijn er nogal wat.

Lees ook: ‘s Ochtends geen tijd om je haar te wassen? Dankzij deze tips ziet je ietwat vettige haar er stijlvoller uit dan ooit

Welke kleur blond jouw nieuwe haarkleur deze zomer?

Platinablond, honingblond en ga zo maar door zijn al een tijdje geliefde haartrends en gaan we deze zomer weer zien. Tegenwoordig zijn niet alleen deze kleuren helemaal hot, zo bestaat nu ook strawberry blond (wij zijn al fan door de naam) en rosé blond.

1. Rosé blond

Deze kleur kan je ook gebruiken voor je highlights als je een volledige coupe rosé blond te heftig vindt. Deze blonde tint past bij iedere huidskleur en maakt gelijk je simpele look af.

2. Honingblond

Deze natuurlijke haarkleur is perfect voor de mensen die het heftige platinablond niet zo zien zitten. Deze kleur zit tegen het strawberry blond aan, maar ziet er een stuk natuurlijker uit.

3. Strawberry blond

Deze tint heeft een warme, bijna oranje ondertoon en brengt de kleur ‘blond’ naar een compleet nieuw niveau. Ook bij de celebrities zien we deze kleur steeds vaker terugkomen.

4. Platinum blond

Combineer deze kleur met een felrode lipstick en je steelt automatisch de show. Het maakt niet uit hoe je outfit eruitziet, de ogen blijven alleen maar hangen bij jouw prachtige coupe.

Lees ook: Heb jij dun haar? Dan zijn deze 5 kapsels perfect voor jou