Emma Toussain
Emma Toussain Mode 22 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

4 redenen waarom jij toch echt dat paartje Crocs in huis moet halen

Het feit dat jij op dit artikel geklikt hebt betekent dat jij toch ergens wel nieuwsgierig bent naar deze controversiële schoenen. Ze zijn jáááárenlang flink de grond in gestampt door elke modeliefhebber, maar het lijkt er nu toch op dat de Crocs juist een modeitem worden. Ze zijn in elk geval in grote getale gespot tijdens Paris Fashion Week én de boots van het merk zijn nu ook razend populair.

Twijfel jij nog of ‘t wat voor jou is? Dan geven je jou 4 redenen waarom je toch maar gewoon een paartje in huis moet halen.

1. Ze zijn zó ontzettend comfy

Misschien wel het belangrijkste punt: ze zitten verdomd lekker. Dat is ook hoe de Crocs altijd verkocht werden, als praktisch en comfortabel. Veel fashionista’s hadden daarom een hekel aan deze schoenen, want mode gaat niet om comfort. Nou, de tijden zijn inmiddels wel veranderd. Kijk maar naar het straatbeeld tijdens Paris Fashion Week, waar menig influencer rondparadeerde op deze bijzondere schoen. In Parijs?! Jawel. Nou, als ze het daar dragen, mag jij ze óók best aan.

Crocs PFW
PFW – Edward Berthelot
Crocs PFW
PFW – Vanni Bassetti

2. Ze hebben ze in allerlei verschillende kleuren, vormen en maten

We bespraken het net al eventjes, maar de boots van Crocs zijn nu helemaal in. Daarnaast bestaan er ook platform-versies, neonkleuren, met printjes.. ga zo maar door. Voor iedereen is er wel wat te vinden!

@bobbiranii

The cutest n so comfy😍 croc girl forever #crocs #crocsgang #winterfashion #boots #fashion #newshoes #shoeinspo #fashioninspo #fyp #foryoupage @crocs

♬ super freaky girl x luxurious – xxtristanxo

3. Het is lekker makkelijk tijdens boodschappen doen, de hond uitlaten of het vuilnis buiten zetten

We gaan weer heel even terug naar het puntje comfort – maar hoe lekker is het dat je niet een hele schoen hoeft aan te doen (en hoef te strikken) als je heel even snel naar buiten wil gaan? Ook al is het maar om het vuilnis buiten te zetten. Je schiet in je Crocs en klaar is Kees.

4. Ze zijn toch echt trendy

Tsja, we ontkomen er niet aan. Smaken verschillen, en we kunnen ons best voorstellen dat je de schoenen écht niet mooi vind. Charmant is anders, maar ze zijn momenteel wel helemaal trendy. Als je graag meegaat met verschillende trends, is dit wel het moment om op die Crocs-trein te springen.

Geen klik op je eerste date? 5 signalen dat je dat goed hebt aangevoeld (en je date hopelijk ook)