Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 4 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

4 x de beste moederdagcadeaus om je lieve moeder mee te verrassen

Aanstaande zondag is het moederdag en dat is natuurlijk dé dag om je liefste moeder in het zonnetje te zetten. Natuurlijk is dit niet de enige dag waarop je jouw liefde en waardering mag (en moet) uiten, maar het is wel een mooie gelegenheid. Heb jij het geluk dat je moederdag samen mét je moeder kan vieren en zoek je nog een leuk en origineel cadeau?

Wij helpen je een handje op weg.

Moederdagcadeaus

Deze dag is speciaal in het leven geroepen om alle moeders extra in het zonnetje te zetten. Want poeh, wat verrichten zij veel werk zeg. Hoe ouder je wordt hoe meer je gaat waarderen wat je moeder allemaal voor jou heeft gedaan.. en nog steeds doet. Toch?!

Helaas zit er ook een keerzijde aan deze dag.. Voor veel mensen is het een pijnlijk realisatiemoment omdat zij (door wat voor reden dan ook) helemaal geen contact meer hebben met hun moeder. Dus ben jij een van de lucky ones en vier jij deze dag samen met je mamsie? Verwen haar dan extra maar vertel haar vooral hoe geweldig ze is.

Wil je haar ook een cadeau geven? Wij zetten wat leuke en originele ideeën voor je op een rij.

Dit zijn de leukste films op Netflix om met je moeder te kijken tijdens Moederdag

1. LOVE Hibiscus Cacao Nibs

Is jouw moeder fan van chocolade? En vind ze het leuk om nieuwe smaken uit te proberen? De LOVE Hibiscus Cacao Nibs voelen door de roze kleur alleen al als een cadeautje. Ook de fruitige smaak verrast, want de combinatie van hibiscusbloesem en rauwe cacao nibs is er een die je niet snel vergeet. Ook is de reep vegan en biologisch! Je shopt ze bij Holland en Barrett.

moederdag
Love Chock Cacao Nibs

2. BACARDÍ® Rum

Bacardi? Voor je moeder? Het klinkt misschien wat gek maar eigenlijk ontzettend leuk als je er over nadenkt. Bacardi heeft namelijk eigen cocktails gelanceerd waardoor jij kan genieten van de perfecte drankjes in het comfort van je eigen huiskamer. Is je moeder fan van een lekker cocktailtje op z’n tijd? Dan kan je met dit cadeau niks fout doen.

Aan wat voor cocktails moet je dan denken? Bijvoorbeeld aan de Caribbean Espresso Rumtini! Dit is een weelderige en tegelijk zachte, rijke variant op de klassieke Espresso Martini, lekker bitter en zoet.

Dan heb je ook de Roasted Pineapple Rum Punch en dit is de perfecte balans tussen de zoete en scherpe smaak van ananas, met de vanillesmaak van de aged rum die subtiel aanwezig is.

De derde is de Toasted Coconut Colada, waarin tropisch fruit en kokosnoot worden gecombineerd met een vleugje dulce de leche. De cocktails hebben een alcoholpercentage van 12,5% en je serveert ze gewoon met een aantal ijsblokjes. Zo simpel is het! En ze zijn te koop bij de grotere supermarkten zoals de AH of Jumbo.

moederdag
BACARDÍ

3. BVLGARI Omnia Crystalline, Coral en Amethyste

In de Italiaanse cultuur gaat er niets boven de liefde voor la mamma. Verwen je moeder dit jaar met een vrouwelijke en verfrissende parfum van BVLGARI. Denk aan de Omnia Crystalline, Omnia Coral en Omnia Amethyste want dit zijn drie echte iconen. De parfums zijn in gehuld in kleurrijke flacons uit de collectie van het Italiaanse juwelenhuis. Shop ze bij Douglas!

moederdag
BVLGARI

4. Rosefield kettingset

Het merk Rosefield lanceerde een aantal weken geleden dé perfecte vriendschapsketting die je natuurlijk ook aan je moeder (ook een soort beste vriendin, toch?) kunt geven. De set heet ‘Unite’ en is ontworpen om mensen samen te brengen. Je shopt de ketting als set van 3 dus je kunt altijd een deel weggeven. Je shopt ze op de website van Rosefield zelf!

moederdag
Rosefield

Dit zijn de leukste films op Netflix om met je moeder te kijken tijdens Moederdag