Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 4 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Boerin Janine laat de stille Christiaan gaan, maar hij ziet een relatie nog wel zitten

Afgelopen zondag koos boerin Janine uit Boer Zoekt Vrouw voor de vrolijke Sander, wat betekende dan Christiaan zijn liefdesavontuur moest afsluiten. In een interview op de website van BZV vertelt Christiaan over op het keuzemoment en laat hij ook weten of hij nog iets voor Janine voelt.

Boerin Zoekt Man

Volgens Christiaan zat het qua gevoelens meteen goed toen hij Janine voor het eerst zag. “Toen dacht ik al, ik heb geen spijt dat ik heb geschreven. De mooie ogen, ja gewoon de persoonlijkheid. Echt mijn droomvrouw.” Hij zag het dan ook niet echt aankomen dat Janine uiteindelijk voor Sander koos. Hij laat namelijk weten dat er volgens hem daadwerkelijk geflirt is en dat er zelfs wat subtiele aanrakingen zijn uitgewisseld. En met subtiel bedoelen we dan ook écht subtiel. Been tegen been, zeg maar. Voor Christiaan wel genoeg reden om te blijven.

Gewoon mezelf

Had Christiaan nog iets anders kunnen doen? Nog meer? Hij vertelt: “Ik heb mezelf niet anders voorgedaan dan hoe ik ben. Maar als er eentje meer op de voorgrond is, dan houd ik mij beetje op de achtergrond. Dus achteraf gezien had ik meer op de voorgrond moeten zijn, maar zo ben ik niet.”

Mocht Janine nog van gedachten veranderen dan sluit Christiaan zeker niet uit dat het nog iets kan worden tussen hun: “Als Janine morgen belt, dan hang ik niet op. Nee, zeker weten niet.”

Team Sander

Veel kijkers vinden Sander juist veel beter bij Janine passen en zijn dan ook blij dat ze hem gekozen heeft: