Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 4 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

4 flirty (en sexy) voice memo’s waar je je crush helemaal mee inpakt

Zeker in de beginfase van een relatie of wanneer je nog aan het daten bent, is het erg leuk je crush te teasen op WhatsApp. Omdat een naaktfoto sturen nogal heftig kan zijn (want je weet maar nooit wat daarmee gebeurt), is het beter idee je lover een voice memo te sturen. Daar maak je de ander helemaal gek mee.

Niet alleen jouw stemgeluid vindt hij hartstikke sexy, ook met wat je zegt pak je hem helemaal in.

Stuur je crush een flirty voice memo

Inspiratie nodig om je crush helemaal gek te maken? Stuur een van deze vier memo’s en hij hangt (letterlijk) aan je lippen.

1. Vertel wat voor lingerie je onder je kleding draagt

Klinkt afgezaagd, maar zo’n memo is heel anders dan een kiekje. Zeg er natuurlijk ook bij dat je niet kan wachten hem weer te zien.

2. Omschrijf jullie laatste vrijpartij

Zeker wanneer de ander een beetje visueel is ingesteld, heb je helemaal geen beeld nodig. Alleen al jouw stem die vertelt hoe geil je het gisteravond met hem vond, is genoeg om hem rode oortjes te geven. Je kan daarbij uiteraard zoveel mogelijk in detail treden als je wil.

3. Maak een voice memo onder de douche

Het maakt niet zozeer uit waar je het over hebt, al bespreek je hoe je ochtend is verlopen, een memo onder de douche is hartstikke sexy. De ander hoort namelijk dat jij onder de douche staat omdat het water op de grond klettert en kan maar aan een ding denken: jij bent naakt. Het eerste appje wat jij terug krijgt is zeker weten de vraag of je onder de douche staat en BOOM de dirty talk kan beginnen.

4. Geef je crush een complimentje

Bovenstaande ideeën iets te heftig? Je hoeft natuurlijk niet meteen over te gaan tot dirty talk. Je kan het ook wat luchtiger houden. Geef je crush een complimentje per voice memo. Dat zal hem ongetwijfeld veel doen want het is veel persoonlijker dan een appje.

Vrouwen met deze 3 sterrenbeelden sturen de meest uitdagende berichtjes op datingapps