Gina Koninkx
Gina Koninkx Lifestyle 5 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe Festival Mode van Tinder zorgt ervoor dat jij de ware tegenkomt op een festival

Scrollen op dating apps, welke single kent het niet? Het is zoeken naar een spelt in een hooiberg om je gouden match van een app te plukken. Gelukkig gaat Tinder het voor singles een stukje makkelijker maken. Tinder’s ‘Festival Mode’ connect jou namelijk aan die leuke knapperd die op hetzelfde festival rondloopt. Ge-wel-dig.

Zo weet je zeker dat je op het festival een leuk iemand tegen het lijf loopt.

Nieuwe update van Tinder

Voor wie Tinder op haar telefoon heeft staan, de makers van de app zijn enorm aan het experimenteren. Ze moeten wel wat natuurlijk om te garanderen dat hun gebruikers echt de ware kunnen vinden. Op de Tinder Explore pagina kun je allerlei dingen doen met andere swipers. Zo kun je hier het spelletje Swipe Night spelen en vanaf nu kun je ook gebruik maken van de Festival Mode. Zo kom je in contact met mensen die hetzelfde festival als jij bezoeken.

Festival Mode gaat een maand voor een event plaatsvindt live. Je krijgt hier je potentiële matches te zien die hebben aangegeven ook naar een bepaald festival te gaan. In Nederland doen hier dit jaar twee festivals aan mee: Vunzige Deuntjes en Milkshake Festival.

De festivals die gebruik maken van Festival Mode

Ga jij naar een van die twee festivals? Lucky you. Dat betekent dat je mogelijk binnen drie maanden al met de ware staat te tongen voor het podium. Vunzige Deuntjes vindt plaats op 9 juli en Milkshake Festival op 31 juli en 1 augustus. Een maand voordat het festival plaatsvindt kun je dus gebruik maken van de nieuwe modus van Tinder en kijken wat voor snoepjes er allemaal rondlopen op deze feestjes.

Tinder wil overigens niemand buitensluiten van deze nieuwe modus. Kan jij toevallig niet naar deze twee festivals? Dan is het gelukkig toch mogelijk rond te loeren in de Festival Mode. Zo kun je toch een beetje meegenieten van de voorpret en sfeer van alle andere festivalgangers.