Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 5 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Goed nieuws: het derde deel van de erotische film ‘365 Days’ dit jaar nog te zien op Netflix!

Het eerste en tweede deel van de erotische film 365 Days zal je vast wel gezien hebben, want wát een populaire release was dat zeg. De film heeft iets weg van Fifty Shades of Grey maar dan next level. De hoofdpersonage in deel 1 van deze film wordt namelijk verliefd op haar ontvoerder. In deel twee komen ze weer bij elkaar, maar wordt hun relatie flink op de proef gesteld. We hebben goed nieuws voor fans van de filmsreeks, want deel 3 is namelijk al heel snel te zien.

WHUUUT?

365 Days

De erotische film 365 Days is geschreven door de Poolse schrijfster Blanka Lipińska. De eerste verfilming van haar boek – 365 Days – was direct een grote hit en het duurde niet lang voordat er een tweede en een derde film werden aangekondigd. Dit tweede deel staat sinds vorige week woensdag op Netflix en fans zijn massaal aan het bingen.

In ‘365 Days: This Day’ zien we hoofdrolspelers Don Massimo en Laura Biel weer terug in hun iconische rollen. Hoewel het stel weer herenigd is, wordt hun nieuwe ‘begin’ bemoeilijkt door de familiebanden van Massimo. Daarnaast komt er een mysterieuze man in Laura’s leven, die koste wat het kost haar vertrouwen en hart probeert te veroveren.

The Next 365 Days

Voordat deel 2 te bekijken was wist Netflix al zeker dat ze ook een derde deel van de filmserie wilden maken. Daarom heeft de streamingdienst de twee nieuwe films gelijk achter elkaar opgenomen. 365 Days: This Day staat nu dus al op Netflix. The Next 365 Days (de naam van het derde deel) komt zelfs dit jaar nog op de streamingdienst te staan!

Verwachtingen deel 3

In deel 3 keren Anna-Maria Sieklucka en Michele Morrone terug als Laura en Massimo. Ook Simone Susinna zal weer te zien zijn als Nacho. Deel 2 eindigde met een flinke cliffhanger en ook heeft Laura wat uit te leggen aan Massimo, aangezien ze hem nog niet verteld heeft over de baby.

Harry Styles is te zien in deze spannende (en spicy!) trailer van ‘Don’t Worry Darling’