Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Love & Seks 7 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Herken je één van deze 5 dingen bij je ex – dan is hij/zij nog niet over je heen

Als je je ex tegenkomt is dat vaak heel awkward. Ja, jullie relatie is over. Maar zijn jullie er allebei klaar voor om door te gaan? Misschien is het wel heel slecht geëindigd tussen jullie, dan kan er wat spanning zijn. Hoe je het ook bekijkt, het is niet prettig. Maar wat nu als je erachter komt dat je ex je nog leuk vind? Dit zijn 5 dingen waaraan je dat kan herkennen.

Oh no.

Je ex nog niet over jouw heen

Soms herken je meteen dat jullie relatie over en uit is, maar af en toe blijft één van de twee na een relatie hangen. Herken je één van deze vijf dingen bij je ex, dan kan je er zeker van zijn dat hij/zij nog niet over je heen is.

1. Hij/zij vraagt of je nog single bent, want je ex is dat nog wel

Als je ex ook maar een klein beetje interesse toont in je relaties op dit moment, dan kan je er zeker van zijn dat hij/zij nog niet over je heen is. Want waarom zouden ze daar anders interesse in hebben? Misschien blijft je ex wel zelf single, omdat hij/zij op je wacht – totdat jij je hetzelfde voelt. Dit kan dus een sterke hint zijn.

2. Je ex vindt altijd een reden om je aan te raken

Lijkt het alsof je ex altijd een reden vindt om je aan te raken? Dan zou het zomaar eens zijn dat hij/zij nog niet over je heen is. Let eens op lichte aanrakingen op je arm, wang of bovenbeen terwijl jullie praten. Dat hij/zij het nodig vind om je aan te raken, is een duidelijk teken dat je ex je nog leuk vind.

De voornaamste reden waarom iemand dit doet, is om de reactie te pijlen. Wat gebeurd er? Hoe reageert hij/zij op jouw aanraking? Dat is hele waardevolle informatie als je nog niet in een relatie zit.

3. Hij/zij toont interesse in je op social media

Worden je berichten opeens geliket of wordt er op je berichten gereageerd door je ex? Dat is nog een belangrijke hint. Hij/zij wil blijkbaar graag weten wat je doet en wanneer je dat doet. Dit zal je vooral opvallen als dit eerst nog niet zo was.

4. Hij/zij is overal waar jij ook bent (héél toevallig)

Deze is wel heel obvious. Het zal je waarschijnlijk ook wel opvallen als je je ex steeds vaker ziet buiten de deur. Opeens is hij/zij overal waar jij ook bent. Hmm…

5. Je ex stuurt je berichtjes over ‘de goede oude tijd’

Als jullie goed uit elkaar zijn gegaan, dan is het helemaal niet gek dat jullie nog contact hebben. Maar als de berichten nu opeens veel over jullie tijd samen gaan, dan moet je gaan herkennen dat dit ook een hint is. Dit is een andere manier van hem/haar om met je in contact te blijven.

Lees ook: Zwijmelen: voor deze 3 sterrenbeelden wordt januari 2021 het meest romantisch