Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 23 aug 2016
Leestijd: 3 minuten

7 dingen die iedere vrouw verdient in de liefde, maar niet altijd krijgt

Natuurlijk wil je romantiek, maar je wilt meer. En je verdient meer. Onthoud dat je deze zeven dingen verdient in een relatie. Je bent het waard en neem nooit genoegen met minder.

1. Een man waartegen je alles kunt zeggen

Een man die niet alleen je bedpartner is of je gezelschap naar familiefeestjes. Nee, je verdient een man die naast je lover ook je vriend is. Een maatje. Een man waartegen je alles kunt zeggen. Wat je dwarszit, waar je blij van wordt, wat je wil en wat je niet wil.

Als hij de juiste man voor je is, zul je álles tegen hem kunnen zeggen. Je hoeft niet je mening te verbergen, omdat je doet wat hij wil. Je hoeft je nergens voor te schamen. Niets is raar en alles kan.

2. Een man die trots is op wat je bereikt

Hij stimuleert het als je het beste uit jezelf wilt halen. Als je meer wil op je werk, als je een andere baan wil, voor jezelf wil beginnen of nog een studie wilt volgen. En hij is trots op wat je bereikt.

Hij zal nooit jaloers doen. Of zich aangetast voelen in zijn mannelijkheid, omdat jij je dromen achterna gaat. Je verdient iemand die denkt: dit is mijn meisje en wat doet ze het goed.

3. Tijd voor jezelf

Hoewel het heerlijk is om tijd samen door te brengen, kan het af en toe ook zalig zijn om alleen te zijn. En natuurlijk om tijd met je vriendinnen door te brengen. Je hebt mannen die hun vriendin claimen. Die willen dat zij er altijd is, als hij dat wil. Maar je verdient een man die je ook vrij laat.

Een man waarbij je lekker kunt blijven fladderen, maar waarbij je ook altijd terugkomt. Een man die je tijd gunt met je vriendinnen en je familie. Een man die je zo altijd kunt blijven missen en die je nooit als vanzelfsprekend zal zien.

4. Seks zoals je dat fijn vindt

Je hoeft geen dingen te doen in bed die je niet wil, alleen omdat hij het wil. Seks is een spel dat je samen speelt.

Je verdient iemand die wil dat jij geniet tot je hele lichaam trilt. Met wie je kunt delen wat je fijn vindt, wat je opwindend vindt en waar je graag meer van wil.

Na afloop wil hij niet meteen slapen of opstaan. Hij vraagt wat jij het lekkerst vindt en wat hij zelf fantastisch vindt. Samen streven jullie naar nóg betere seks.

5. Een man die je ontzorgt

Je verdient een man die je behandelt als een prinsesje. Die af en toe iets voor jou doet, gewoon, omdat hij je wil helpen.

Misschien is het iets kleins als de printer uit de kast halen en die tickets voor het festival waar je heen gaat printen. Of de afwas doen, omdat jij druk bent. Misschien gaat hij wel met je kat naar de dierenarts. Hij is er voor je en dat is het belangrijkste.

6. Eerlijkheid

Je verdient een man die eerlijk is tegen je. Misschien heb je in het verleden te maken gehad met mannen die de waarheid wel eens konden verdraaien. Die logen waar ze waren. Mannen voor wie jij niet de enige was. Maar onthoud, dat is iets waar je nooit, maar dan ook nooit genoegen mee mag nemen. Misschien denk je dat alle mannen zo zijn. Of dat je niet beter verdient. Maar dat is niet waar. Jij verdient iemand die eerlijk is. Niets minder.

7. Een man die jou op de eerste plek zet

Voor wie jij prioriteit nummer één bent. Jij bent zijn meisje en daar komt niets of niemand tussen.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Als je écht gevoelens voor iemand hebt dan zorg je dat het lukt, hoe dan ook