Redactie
Redactie Lifestyle 7 apr 2023
Leestijd: 3 minuten

7 ‘vieze’ dingen die we stiekem allemaal heerlijk vinden om te doen

Vrouwen staan er om bekend dat we nooit vieze dingen doen, toch kunnen we ons gedragen als smerige varkentjes. We spreken er niet graag over met een ander want vies? Nee dat zijn we nóóit. Toch zal jij ook tijdens het lezen van de volgende ietwat vieze dingen die we allemaal doen, stilletjes genieten.

Vieze dingen doen? Is toch normaal

We zijn allemaal mens daar komen de nodige ongemakken bij kijken. En dat is helemaal niet erg, we vinden het maar wat fijn om aan onszelf te plukken. Kan voor sommigen een beetje vies zijn, maar is heel normaal en eigenlijk heel erg prettig.

1. Puistjes uitknijpen

Ja je gaat echt even voor de spiegel staan om te kijken of er nog iets te vinden is wat je kan uitknijpen. En wat een vreugde als je een rijpe puist hebt gevonden. Als je bij jezelf niets meer kan vinden stap je over op je vriend. We vinden het heerlijk om zijn puistjes en mee-eters te verwijderen. Geeft gek genoeg echt voldoening.

2. In je neus peuteren

Vooral in de winter wanneer de binnenkant van je neus zo droog wordt. Je voelt dat er iets hards zit wat er uit moet. Ook een ware opluchting als je het snotje te pakken hebt.

3. Velletjes lostrekken

Het liefst bij je nagelriemen die je er af kan bijten. En anders blaren die al uitgedroogd zijn. Of wat ook echt een hitje is als je aan het vervellen bent en je hele stukken huid er af kan trekken. Verslavend gewoon.

4. Je vingers aflikken

Wat je ook aan het eten bent, je moét af en toe je vingers even aflikken. Na het eten van een pizza, chips of een lekker kippenpootje kan je het niet laten om de restjes van je vingers af te likken. Pas wel een beetje op met waar je dit doet want in een restaurant is het echt not done.

5. Met een haarspeldje in je oor frunniken

Met wattenstaafjes tot daar aan toe. Maar er zijn ook vrouwen die het lekker vinden om met schuifspeldjes in hun oren te frunniken. Een heerlijk kriebelend gevoel maar het is belangrijk er wel een beetje mee op te passen. Je trommelvlies heb je namelijk nog wel even nodig.

6. Plekjes openkrabben

Je maakt van de meest kleine plekjes hele oorlogswonden. Is je lichaam keihard aan het werken om je plekjes zo snel mogelijk te laten helen en dan krab jij het weer open. Maar het is zo fijn.

7. Aan je teennagels pulken

Want er zat een scheurtje in en je vond het niet de moeite waard om even een nagelknipper erbij te pakken. Bovendien is het veel te lekker om aan dat kleine teentje, waar nog amper een nagel op zit, te pulken.

Waar wij vrouwen wel zeker weten om bekend staan is besluiteloosheid
Bij het kopen van een cadeautje voor iemand ben je eerst twintig winkels in gegaan voordat je eindelijk je keus maakte, zucht. Lees het allemaal door op de foto te klikken:

EOTB-Sem gaat voor een tweede neuscorrectie en dit is de reden