Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 6 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Monica Geuze flext op TikTok met oude borstimplantaten vanuit ziekenhuisbed

Monica Geuze heeft haar borstimplantaten laten verwijderen, zo laat ze zelf weten via een TikTok-video die ze een uur geleden heeft geplaatst. Nou ja.. ze zegt niks, maar zwaait met haar oude siliconen. ‘Bye girls’ staat er bij de video. Eerder liet Monica in de podcast Geuze & Gorgels weten dat ze haar borsten te groot vond en dat ze ze eigenlijk wilde laten verwijderen. Nou, zo gezegd zo gedaan. De meiden zijn weg.

Monica Geuze laat borstimplantaten verwijderen

De borsten zijn weer terug naar naturel en Monica ligt momenteel bij te komen in bed van de ingreep. Toch kan ze het niet laten om meteen een TikTok-video te posten mét haar oude implantaten in de hoofdrol. “POV Je komt net uit narcose maar de drang om te flexen met je old b00bz op TikTok is te groot”, laat ze weten.

@monicageuze

Bye girls✅

♬ original sound – nostalgia central🎶

“Je ziet er wel echt queen uit na narcose,” reageert een volger. Anderen vinden het heel erg goed dat ze ze heeft laten weghalen en dat laten ze dan ook weten: “Wat goed en knap Mo.” En zo is het! Wij vinden het alleen al knap dat ze er zó uitziet na een narcose en dat ze zin heeft om zichzelf te filmen.

Temptation Island: Love or Leave

Momenteel presenteert Monica samen met bestie Kaj Gorgels het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Wij spraken het duo over deze presentatieklus én over het nieuwe spannende element in de serie, namelijk het secret koppel. Ja, er doet een undercover stel mee en zij kunnen dus alvast de single dames en heren uittesten. Monica vertelde daar over: “Het lijkt mij waanzinnig om onderdeel te zijn van het secret koppel en als een soort spion te werk te mogen gaan in de andere villa.” Meer lezen over het nieuwe seizoen? Je vindt het interview hier.

Zijn Monica Geuze en Sylvia Geersen vriendinnen geworden door De Bachelorette?!