Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 6 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Nóg een realityserie over rijke dames uit Amsterdam – maak kennis met Goud Zuid

Yes, het is eindelijk weer tijd voor een nieuwe realityserie en niet zomaar één. Aan de titel van de serie kun je misschien al wel raden waar het over gaat.. De serie heet namelijk niet Oud-Zuid maar Goud Zuid. De realityserie volgt het leven van een rijke vriendinnengroep uit Amsterdam. Wij kunnen niet wachten om meer van de serie te zien, want de eerst beelden beloven al veel goeds.

Goud Zuid is vanaf 5 april elke woensdag om 22.20 te zien bij Net5.

Goud Zuid

In oktober vorig jaar werd de nieuwe realityserie Goud Zuid al aangekondigd. Wij konden toen al niet wachten tot we de eerste aflevering konden bekijken en nu is het dan eindelijk zo ver! De serie speelt zich af in Oud-Zuid, de thuisbasis van de zes vriendinnen. Als er een wijk in Amsterdam is waar de rijke lui wonen is het wel hier. Het is dan ook geen wonder dat er een aantal vooroordelen zijn rondom de Oud-Zuid community. De vriendinnen maken luxe tripjes, shoppen dagelijks in de P.C. Hooftstraat, klagen maar al te graag over hun personal trainer en champagne bij de lunch is een echte must. Kortom: de vooroordelen lijken aardig te kloppen.. misschien ook omdat ze redelijk aangedikt worden. Blijft natuurlijk showbusiness.

Naast het luxe leventje van de vriendinnengroep kunnen we zien hoe zij eigen ondernemingen runnen, en hoe gaan zij om met de alledaagse uitdagingen op het gebied van gezin, carrière, vriendschappen en liefde? Is alles in Oud-Zuid echt zo goud en mooi als het lijkt of valt het toch wel eens tegen?

De vriendinnengroep

De vriendinnengroep bestaat uit zes dames: de ‘hondenkoningin’ Nancy Suurhoff, foodie Daniella Merringer, mondzorgkundige Lilian Dziedzic, marketing fanaat Dionne Schulf, shoes lover Jamie Faber en haar zus in het vastgoed, Gini. Misschien was het je al opgevallen, want er doet zelfs een oude bekende mee! Daniella kunnen we namelijk al kennen van het tweede seizoen van Echte Meisjes In De Jungle. 

Ga jij Goud Zuid kijken?

Dyson Airwrap te duur? Dit zijn de beste dupes