Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 17 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Zijn Monica Geuze en Sylvia Geersen vriendinnen geworden door De Bachelorette?!

In De Bachelorette zien we wekelijks hoe Sylvia Geersen date met een verschillende single mannen om uiteindelijk de ware liefde te vinden. Gelukkig hoeft Sylvia dit niet alleen te doen, presentatrice Monica Geuze komt namelijk regelmatig langs om de balans op te maken. Maar zijn de twee in real life nu ook vriendinnen geworden?

Het lijkt er wel op.

Weinig samen

In een Instagram-video van Videoland vertellen Monica en Sylvia dat ze samen niet per se veel hebben meegemaakt tijdens de opnames van De Bachelorette. “Want jij was de hele tijd op date, en je liet mij de hele tijd maar een beetje zitten in mijn hotel”, grapt Monica. “Ja, en dan moest ik later vertellen hoe het allemaal was gegaan”, vult Sylvia aan. “En dan keken we elkaar aan, en dan schoot ze weer in de lach, en dan schoot ik weer in de lach en dan moest alles weer opnieuw.”

De eerste ontmoeting

In het programma zou je bijna zeggen dat Monica en Sylvia elkaar al jaren kennen. Toch kende de twee elkaar niet voordat de opnames begonnen. ”We hebben elkaar hier ontmoet, we hadden nog nooit samen afgesproken” vertelt Monica. Sylvia reageert hierop dat zij wel al had gehoord dat Monica heel leuk zou zijn, maar dit wilde de Bachelorette zelf nog even ondervinden.” Toen had ik haar ontmoet en dacht ik: wat is ze leuk!” Ook deelt Sylvia dat ze Monica offcamera veel sprak over haar gevoelens en dat Monica goed advies gaf. ”Je kan die vrouw natuurlijk advies geven wat je wil, maar die gaat echt altijd precies doen wat ze zelf wil”, reageert Geuze.

Is Matthijs Monica’s broer?!

Oké, maar wie is dan die look-a-like van Monica’s broer?! ”Ja o mijn god, dit is toch niet normaal”, zegt Geuze in de video. ”Ik heb wel een broer die Matthijs heet, die er heel erg op lijkt, maar het is hem niet.” Ook vertelt Monica dat ze hem onderling toch een soort voorkeursbehandeling gaf. ”Ik voelde me al veel sneller bij hem op mijn gemak omdat ik gewoon het idee had: dat is mijn broer.”

De video sluit af als Sylvia vertelt dat Monica en zij helemaal leuk zijn met elkaar. ”Ja we zitten niet hele dagen aan de telefoon met elkaar”, vertelt Sylvia. Wel zijn de twee blij dat ze elkaar hebben leren kennen.

Wordt Channah Koerten van Echte Meisjes de nieuwste Bachelorette?